«Έχεις θεϊκά πόδια»: Αποθέωσαν τα πόδια της Σπυροπούλου και την παρομοιώσαν με θεότητα

23 Ιουνίου, 2022 9:57 ΜΜ
More videos

H αλήθεια για τα πόδια της

Το θερμόμετρο έχει ανέβει… επικίνδυνα και όλα πια μας «φωνάζουν» ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Όλες κοιτάζουμε για το τέλειο μαγιό και εκείνο που φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ανάμεσα στις τοπ επιλογές αφού κάνει τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά.

Τι μαγιό φόρεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο λόγος για το γαλάζιο μπικίνι που είδαμε σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram και μας έκλεψε την καρδιά. Είναι με κορδονάκια, σε στιλ τριγωνάκι αλλά έχει υποστήριξη οπότε μπορούν και τα κορίτσια με πιο μεγάλο στήθος να το φορέσουν και το καλύτερο όλων είναι πως τα κορδονάκια που έχει στο κάτω μέρος του, μπορούν να προσαρμοστούν και να γίνουν high leg, κάνοντας έτσι τα πόδια σου να δείχνουν πιο μακριά.

Το μαγιό που δείχνει μακρύτερα τα πόδια της

Το μυστικό αυτό εφαρμόζουν πάρα πολλές celebrities και μη, και αν δεις την φωτογραφία θα παρατηρήσεις ότι πολύ σωστά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δέσει το κάτω μέρος του μαγιό της ψηλά στο πόδι, αναδεικνύοντας στο έπακρο την άκρως γυμνασμένη σιλουέτα της. Εξτρά πόντους στο στιλ της.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια είναι αρκετά ψηλή (1.73μ.) και έχει υπέροχα πόδια όπως θα δείτε στις φωτογραφίες: