«Έχασε πέντε παιδιά, ήταν έγκυος σε πεντάδυμα»: Ξέσπασε on camera η Κατερίνα Καινούργιου για τα δημοσιεύματα

5 Σεπτεμβρίου, 2022 7:58 ΜΜ
More videos

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day.

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τους νέους της συνεργάτες, αλλά και για την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αρχικά είπε: «Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή φέτος που όλοι μου οι συνεργάτες είναι πιο έμπειροι από εμένα τηλεοπτικά. Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω τέτοιους συνεργάτες και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ούτως ή άλλως θα είναι μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, εννοώ ότι υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει σε όλα τα κανάλια μία αντίστοιχη ζώνη. Μου αρέσει να υπάρχουν πολλές εκπομπές γιατί όταν υπάρχουν πολλές εκπομπές ο κόσμος και όλοι έχουμε δουλειά. Εμένα αυτό με χαροποιεί. Εννοείται ότι θα ήθελα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγούμε πρώτοι».

Και πρόσθεσε μιλώντας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ότι: «Μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση με τον Δημήτρη, χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί. Απλά καμιά φορά τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πιο πάνω, δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα, η απόφαση ήταν αυτή. Έχουμε τέλεια σχέση με τον Δημήτρη και χαίρομαι που πήγε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».

Τέλος, μίλησε και για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, λέγοντας:

«Καμιά φορά περνάω από το περίπτερο και βλέπω κάτι φυλλάδες που γράφουν για όλους μας και αναρωτιέσαι “τι είναι αυτό;”. “Η Καινούργιου έχασε πέντε παιδιά, ήταν έγκυος σε πεντάδυμα”. Διαβάζω κάτι αστεία πράγματα και τώρα να κάτσεις να απαντήσεις; Αν ένα σοβαρό μέσο γράψει κάτι άσχημο για μένα θα κινηθώ αντίστοιχα».