Έχασε κιλά και μαζί και την… παρθενιά! (φώτο)

28 Αυγούστου, 2014 6:39 ΜΜ
More videos

Κατάφερε να χάσει 40 κιλά και μαζί και την παρθενιά της για την οποία φοβόταν ότι θα… κουβαλούσε για το υπόλοιπο της ζωής της!

 Μία 27χρονη Βρετανίδα κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να χάσει τουλάχιστον 40 κιλά!

Η Χέιζελ ήταν ανέκαθεν παχύσαρκη και πολλές φορές προσπάθησε να επιδοθεί σε μάταιες δίαιτες. Έβλεπε τα χρόνια να περνούν και εκείνη δεν είχε ποτέ ένα φίλο αφού οι περισσότεροι ήταν επικριτικοί απέναντι της  λόγω του πάχους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι άντρες την αποκάλεσαν «αηδιαστική» εξαιτίας του σωματότυπου της. Κι εκείνη ξεσπούσε και πάλι στο ψυγείο.

Όταν άρχισε πια να πιστεύει ότι δεν πρόκειται να έχει ποτέ της φίλο, άρχισε να κάνει μία δίαιτα και κατάφερε να χάσει τουλάχιστον 40 κιλά!

«Οι γιατροί μου έλεγαν ότι θα χρειαστεί να κάνω επέμβαση στο ισχίο μου σε λίγα χρόνια λόγω του βάρους μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω και να κοιμηθώ» λέει η 27χρονη Χέιζελ.

Τελικά κατάφερε να χάσει τα κιλά και να βρει ένα φίλο ενώ πολλοί είναι αυτοί που της ζητούν πλέον ραντεβού. Με το φίλο μπορεί να χώρισε μετά από εννέα μήνες σχέση αλλά της έμεινε η… χαρά!

Δείτε τις εικόνες

Έχασε κιλά και μαζί και την... παρθενιά! (φώτο) 1 Έχασε κιλά και μαζί και την... παρθενιά! (φώτο) 2 Έχασε κιλά και μαζί και την... παρθενιά! (φώτο) 3 Έχασε κιλά και μαζί και την... παρθενιά! (φώτο) 4 Έχασε κιλά και μαζί και την... παρθενιά! (φώτο) 5

Ακολουθήστε μας στο facebook: