Έχασαν 100 κιλά λίγο πριν το γάμο τους. Δείτε πως έγιναν, αλλά και τι… έπαθαν.

26 Σεπτεμβρίου, 2015 4:11 ΠΜ
More videos

Ο Shane Graves και η Marissa Schnell ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς το αδυνάτισμα γιατί ήθελαν να μπορούν να αγκαλιαστούν τη μέρα του γάμου τους, μέχρι να τελειώσει όμως αυτή η διαδρομή έμαθαν τόσα πολλά για τον εαυτό τους που τα τίναξαν όλα στον αέρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Shane και η Marissa πρωτοεμφανίστηκαν στην εκπομπή «Extreme Weight Loss» του ABC με μια πολύ ρομαντικήιστορία.

Το ζευγάρι ήταν μαζί 7 χρόνια και είχαν γνωριστεί σε μία συναυλία της Jennifer Nettles. Παρόλο που ήταν μαζί αρκετό καιρό, για γάμο δεν είχαν μιλήσει ενώ η Marissa πίστευε πως γι” αυτό ευθύνονταν ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής τους και τα κιλά τους.

Απευθύνθηκε λοιπόν στους ανθρώπους του «Extreme Weight Loss» ζητώντας τη βοήθειά τους για να καταφέρουν να παντρευτούν ως μεταμορφωμένοι πλέον άνθρωποι.

ABC

Εκείνη την περίοδο o Shane ζύγιζε 211 κιλά με την καρδιακή προσβολή να καραδοκεί στη γωνία και η Marissa 115 κιλά. Ο στόχος τους ήταν να χάσουν 90 κιλά σε 90 ημέρες και τους είπαν ότι έτσι θα μπορούσαν να παντρευτούν σε μόλις 6 μήνες.

«Θέλω να αλλάξεις γιατί σε θέλω δίπλα μου«, είπε η Marissa στον Shane. «Θέλω να κάνω παιδιά και να γεράσω μαζί σου.»

Στην πορεία του ταξιδιού τους όμως, ανακάλυψαν κρυφούς παράγοντες που τους είχαν οδηγήσει σε αυτό τον τρόπο ζωής. Ο Shane είχε περάσει ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο όταν έμαθε πως η κόρη του δεν ήταν το βιολογικό του παιδί.

Η Marissa από την άλλη ακόμη κουβαλούσε πολύ θυμό λόγω της αυτοκτονίας του πατέρα της. Επιπλέον, είχαν εξαρτηθεί ο ένας από τον άλλο και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν σε μερικές από τις προκλήσεις η Marissa προσπάθησε να κουβαλήσει κάποια βάρη για χάρη του Shane.

ABC

Παρόλα αυτά, ο Shane ξεκίνησε να δουλεύει πιο σκληρά για να σηκώνει μόνος του τα βάρη και επιτέλους άρχισαν να χάνουν κάποια κιλά.

Στο ενδιάμεσο, το δεύτερο σκέλος της επιθυμίας τους – ο γάμος – δρομολογήθηκε όταν έστειλαν τη Marissa να αγοράσει νυφικό και να διοργανώσει την τελετή με τη βοήθεια του μάνατζερ, David Tutero.

Φτάνοντας τις 90 ημέρες, πέρασαν τη δοκιμασία με τη Marissa να έχει χάσει 28 κιλά και ο Shane 63. Δε γνώριζαν όμως ότι αυτό θα ήταν και η αρχή του τέλους για τη σχέση τους…

ABC

Στην επόμενη φάση, οι διοργανωτές έθεσαν νέους στόχους για το ζευγάρι. Η Marissa επέστρεψε στην οικογένειά της ενώ ο Shane έμεινε στην Αριζόνα για να χάσει και άλλα κιλά.

Μπορεί τα σχέδια για το γάμο να προχωρούσαν, μια επίσκεψη όμως στο πατρικό της Marissa αποκάλυψε πως η μέλλουσα νύφη είχε κατάθλιψη. Όχι όμως επειδή της έλειπε ο Shane, αλλά γιατί δεν ήταν πλέον σίγουρη ότι ήθελε να συνεχίσει να «είναι κολλημένη πάνω του».

«Ανακάλυψα τον πραγματικό που εαυτό και δεν είμαι πλέον σίγουρη ότι χρειάζομαι τον Shane«, είπε η ίδια.

Της έδωσαν λίγο χρόνο για να είναι 100% σίγουρη για τα συναισθήματά της και όταν πλέον είχε καταλήξει η εκπομπή κάλεσε και τους δύο για να γίνει η αποκάλυψη. Ο Shane σοκαρισμένος που μετά από 7 χρόνια εκείνη αποφάσιζε να το τελειώσει, εν τέλει είπε πως το μόνο που θέλει είναι να είναι ευτυχισμένη και τη διαβεβαίωσε πως αυτός θα είναι καλά.

ABC

Όταν τελείωσε το show η Marissa μετακόμισε πίσω στο Οχάιο με τη μητέρα της, εργάστηκε σε ένα κέντρο αποτροπής αυτοκτονιών και ήταν μια ευτυχισμένη single. Ζύγιζε 40 κιλά.

Ο Shane αποφάσισε ότι του άρεσε η Αριζόνα και μετακόμισε εκεί μόνιμα. Έχασε 109 κιλά – ρεκόρ για την εκπομπή – και προετοιμάζεται για χειρουργική αφαίρεση του επιπλέον δέρματος.

Πηγή: dailymail.co.uk (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: