«Έχασα την οικογένεια μου, δεν έχω κανένα»: Κατέρρευσε η Ναταλί Κάκκαβα και έφυγε από τις δηλώσεις στην κάμερα

4 Δεκεμβρίου, 20224:40 ΜΜ
More videos

Η Ναταλί Κάκκαβα, που αποχώρησε από το J2US, χθες, Σάββατο, μαζί με τον πατρενέρ της, Κώστα Αγέρη, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, αλλά και στην απώλεια των γονιών της.

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του είναι κάτι πολύ λυπηρό. Αλλά επειδή έχω κι εγώ την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κανάλι κι έχω μια φορά τοποθετηθεί, δεν θα ήθελα να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Ότι έγινε, έγινε, αφορά το παρελθόν. Είναι άδικο και δύσκολο να χάνει τη δουλειά της μια γυναίκα που είναι μόνη και μεγαλώνει ένα παιδί».

Η συγκίνηση της Ναταλί Κάκκαβα για την απώλεια των γονιών της

Η Ναταλί Κάκκαβα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για την απώλεια των γονιών της και αποχώρησε από τις τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Όπως επεσήμανε «έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν εν ζωή. Αυτή η μοναξιά είναι κάτι που με στοιχειώνει. Όταν έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει η μαμά να την πάρεις τηλέφωνο είναι δύσκολο…».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News