Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Έχασα ένα παιδί μονάκριβο, δεν έχω άλλο»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου...

«Έχασα ένα παιδί μονάκριβο, δεν έχω άλλο»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου μηχανοδηγού

Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη, ο οποίος είναι μεταξύ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Έχασα ένα μονάκριβο παιδί… δεν έχω άλλο…», ανέφερε συντετριμμένος ο Παναγιώτης Βούλγαρης, μιλώντας στο Star.

Παράλληλα, τόνισε πως το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βρίσκονταν μαζί στο Λιανοκλάδι και πρόσθεσε ότι εκείνος τον πήγε το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου στον σταθμό για να φύγει για τη δουλειά του.

«Στο δρομολόγιο που είχε ο γιος μου ήταν μαζί με τον μηχανοδηγό και φίλο του, Δημήτρη Μασσαλή. Οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι ο γιος μου ήταν επιβάτης στο επιβατικό τρένο, κάτι που δεν ισχύει. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο στις 21:00 και μου είπε ότι αναχωρούσε για την Αθήνα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου… Είδαμε με τη γυναίκα μου στην τηλεόραση το δυστύχημα και αμέσως τηλεφώνησα στον γιο μου. Όταν είδα ότι οι κλήσεις μου δεν πραγματοποιούνται είπα ότι ο γιος μου έχει “τελειώσει” ήδη», είπε νωρίτερα ο Παναγιώτης Βούλγαρης, μιλώντας στο Mega.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω ότι ο γιος μου σκοτώθηκε. Η σύζυγος μου έκλαιγε και προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι για τον γιο μας. Δεν μας πήρε κανένας τηλέφωνο να μας ενημερώσει. Φύγαμε με την σύζυγό μου να πάμε στο σημείο του δυστυχήματος χωρίς να πάρουμε τίποτα μαζί μας. Ήρθαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου γινόταν ο κακός χαμός από ανθρώπους που έκλαιγαν», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν θα κρίνω εγώ τον σταθμάρχη, γιατί και αυτός τραβάει τον δικό του Γολγοθά. Ο μεγαλύτερος κριτής είναι ο Θεός. Ο οδηγός του επιβατικού είναι 30 χρονιά μηχανοδηγός, δεν είδε ότι δεν κινούνταν στη σωστή γραμμή και να ρωτήσει τον σταθμάρχη; Ο γιος μου έλεγε πάντα ότι εάν υπήρχε μονοδρόμηση της γραμμής, σταματούσαμε σε κάποιον σταθμό να περάσει το άλλο τρένο. Δεν θέλω να ρίξω το φταίξιμο κάπου, αλλά θα μπορούσε και ο γιος μου να έχει γυρίσει πίσω», πρόσθεσε.

«Δεν μου έχει βγει ούτε ένα δάκρυ, αλλά κάποια στιγμή θα ξεσπάσω σίγουρα. Συμπάσχω και με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μου που έχασαν τα παιδιά τους. Είμαστε όλοι μία αγκαλιά. Όλοι μας έχουμε τον πόνο μας. Τι να πω και εγώ στην μάνα που έχασε τις δυο δίδυμες κόρες της και την ανιψιά της; Δεν θα χάσω ποτέ την πίστη μου στον Θεό. Ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο», κατέληξε ο Παναγιώτης Βούλγαρης.
Τα πιο σημαντικά