Σαμπρίνα: «Μήπως να στηρίξουμε και τη διαφορετικότητα του παιδόφιλοu;»

22 Φεβρουαρίου, 2021 11:03 ΜΜ
More videos

Η γνωστή τραγουδίστρια αντιδρά μέσω Facebook, με προφανή αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες κατά του παραιτηθέντα καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη

Με μία οργισμένη ανάρτησή της στο Facebook που έχει συγκεντρώσει πολλά επιθετικά σχόλια, η Σαμπρίνα εκφράζει την άποψη της για τη «διαφορετικότητα», με αφορμή τις τελευταίες σοκαριστικές αποκαλύψεις σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ίδια γράφει: «Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό. Το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα.

Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος “διαφορετικότητα”. Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι. Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλοu;

Και οι μουσουλμάνοι παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα»

Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας».

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: