Ε. Δημητροπούλου: «Έγινα μάνα μόνη μου, χωρίς καμία κοιλιά – Θέλαμε να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού»

10 Μαρτίου, 202212:56 ΜΜ
More videos

Η Ευγενία Δημητροπούλου, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την υιοθεσία της κόρης της από τη Σιέρρα Λεόνε.

Η ηθοποιός, μίλησε στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη, για την απόφαση της υιοθεσίας, αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησαν με τον σύζυγό της στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί μέσω υιοθεσίας από την Αφρική.

Συγκινημένη, περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι υπάρχει παιδί, και τότε η ίδια φώναξε “έγινα μητέρα” και η μισή καρδιά της άρχισε να χτυπά για ένα πλάσμα που δεν είχε συναντήσει ποτέ.

Για την απόφαση να υιοθετήσουν ένα παιδί ανέφερε:

“Ο σκοπός μας ήταν να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας ενός παιδιού, όπου και αν γεννήθηκε, όποιο χρώμα και να έχει, όπως και να είναι τα μαλλιά του. Ομολογώ ότι ζήτησα το τηλέφωνο επικοινωνίας της προηγούμενης μαμάς, είναι η Μάρθα και ο Θανάσης που έχουν πάρει ήδη δύο παιδάκια, είναι οι μοναδικοί Έλληνες που ήταν πριν από μας. Όχι απλώς επικοινωνήσαμε, είναι και η νονά της εννοείται”, είπε η Ευγενία Δημητροπούλου και πρόσθεσε:

“Εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω με όλον τον κόσμο που κατεβαίνει κάτω για να υιοθετήσει ένα παιδί ή θα κατεβούν και το θεωρώ κάπως μία συνέχεια. Γίνεται μια αλυσίδα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα τέτοιο ταξίδι. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί, ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ταυτόχρονα ήταν σαν ένα χέρι να σου έδινε μια λύση”.

Για τη στιγμή που έμαθε ότι υπάρχει παιδί για αυτούς, είπε συγκινημένη:

“Έρχεται ο δικηγόρος και σου λέει ότι βρέθηκε ένα παιδί. Την είδαμε, εγώ έλεγα “έγινα μάνα” μόνη μου, πού να το πω; Χωρίς καμία κοιλιά.

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι η μισή μου καρδιά κόπηκε και πήγε σε ένα πλάσμα που δεν έχω αγκαλιάσει, δεν έχω δει από κοντά, δεν έχω μυρίσει και εκεί χτυπάει η καρδιά σου σε αυτό το πλάσμα”.

Η Ευγενία Δημητροπούλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν σκέφτηκε την πρώτη φορά που κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News