Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔυτική Αττική: Ανήλικοι χτuπούν με απiστευτη σκλnρότητα μέχρι θaνάτου τραuματισμένο γλάρο στη...

Δυτική Αττική: Ανήλικοι χτuπούν με απiστευτη σκλnρότητα μέχρι θaνάτου τραuματισμένο γλάρο στη μέση του δρόμου

Ενας ανήλικος, ηλικίας περίπου 12 ετών, χτύπησε με το κοντάρι μιας σκούπας έναν ήδη τραυματισμένο γλάρο την ώρα που ο συνομήλικος φίλος του πετροβολούσε το ανυπεράσπιστο πουλί με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Ενα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου στο οποίο ανήλικοι χτύπησαν μέχρι θανάτου έναν ήδη τραυματισμένο γλάρο, σημειώθηκε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Όπως γράφει ρεπορτάζ στο protothema.gr, ένας ανήλικος, ηλικίας περίπου 12 ετών, χτύπησε με το κοντάρι μιας σκούπας έναν ήδη τραυματισμένο γλάρο την ώρα που ο συνομήλικος φίλος του πετροβολούσε το ανυπεράσπιστο πουλί με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Δείτε το βίντεο

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται ο γλάρος να περπατά, αδυνατώντας να πετάξει, και ο ένας ανήλικος να του πετά μια πέτρα στο κεφάλι.

Το άτυχο πουλί προσπαθεί να ξεφύγει αλλά ο δεύτερος ανήλικος τον χτυπά με μανία στο κεφάλι με το κοντάρι μιας σκούπας ενώ ο τρίτος της παρέας παρακολουθεί τις σκηνές της κακοποίησης.

Ο γλάρος σπαρταρά από τα χτυπήματα χωρίς, ωστόσο, να συγκινεί το δράστη ο οποίος σηκώνει τη σκούπα και του δίνει το τελειωτικό χτύπημα με όλη του τη δύναμη.

Στη συνέχεια, πετά το κοντάρι και μαζί με τους δύο φίλους του εξαφανίζονται αφήνοντας νεκρό το άτυχο ζώο.

Τα πιο σημαντικά