Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
PlusΔυστυχώς έγινε γνωστό για την Κέιτ Μίντλετον: «Περνάει όσο χρόνο μπορεί με...

Δυστυχώς έγινε γνωστό για την Κέιτ Μίντλετον: «Περνάει όσο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της, δε θα τη δούμε ξανά»

Κορυφώνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, τους τελευταίους μήνες.

Οι πληροφορίες που αφήνει το παλάτι να διαρρεύσουν είναι ελάχιστες και περιορίζονται σε διαβεβαιώσεις ότι η θεραπεία πηγαίνει καλά.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γνωστό τι είδους καρκίνο αντιμετωπίζει η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως πάσχει από καρκίνο της μήτρας ή/και καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως, εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η μία εμφάνισή της μαζί του σε ένα παντοπωλείο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς πολλοί σημείωσαν πως τον πρίγκιπα δε συνόδευε η ίδια αλλά μια σωσίας της.

keit insta

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Beast, η Κέιτ Μίντλετον, «δε θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους. Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Βασιλικές πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον να επανέλθει με ένα νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της, ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους στο κτήμα Sandringham.

Τα πιο σημαντικά