Δυστύχημα στην Πατρών -Πύργου: Αυτοί είναι οι νεκροί του τραγικού τροχαίου, ήταν παντρεμένοι και είχαν 3 παιδιά

27 Σεπτεμβρίου, 2022 8:57 ΜΜ
More videos

Δύο άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας, κάτοικοι Αμαλιάδας, έχασαν τη ζωή τους, στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Τρίτης στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr νεκροί είναι η Ελένη Τσακούλη, γεννηθείσα το 1979, και ο Θεόφιλος Καρλέτσης, γεννηθείς το 1968, οι οποίοι επέβαιναν στο IX αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με την νταλίκα που μετέφερε σταφίδα.

Ήταν παντρεμένοι και είχαν τρία παιδιά.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε πρώτη μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ενώ ο οδηγός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας, γεννηθείς το 1952.

Το ζευγάρι διατηρούσε την καφετέρια Fuente κοντά στο δημαρχείο της πόλης και το πρωί της Τρίτης μετέβαινε προς την Πάτρα, όταν το αυτοκίνητο τους συγκρούστηκε μετωπικά με την νταλίκα που σύμφωνα με πληροφορίες κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και “δίπλωσε”, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει ο οδηγός της..

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες μία νταλίκα «δίπλωσε» στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων κα ισυγκεκριμένα στο 14ο χιλιόμετρο.

Αποτέλεσμα ήταν ένα όχημα που ακολουθούσε να προσκρούσει στο βαρύ όχημα.

Δείτε το βίντεο: