«Δύσκολη μέρα, ακόμη δυσκολότερη νύχτα»: Ζόρικες ώρες για Τούνη-Αλεξάνδρου, στο πλευρό του 2,5 μηνών γιου τους

31 Μαρτίου, 20233:06 ΜΜ
More videos

Νέα πραγματικότητα για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού η ζωή τους μετά τον ερχομό του γιου τους έχει αλλάξει ριζικά.

Η γνωστή influencer, η οποία βρέθηκε για λίγο πίσω στη Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στην Αθήνα δίπλα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους.

Το πρωί της Πέμπτης 30/3 η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως πέρασε τη νύχτα θηλάζοντας τον γιο της, ο οποίος ξύπνησε αρκετές φορές.

«Δύσκολη μέρα για τους νέους γονείς, αλλά η νύχτα ακόμη δυσκολότερη. Το νουνίτο ξυπνάει ακόμη 6-10 φορές μέσα στο βράδυ, το θηλάζω και απλά θέλει πιπίλα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε ανάρτηση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια φωτογράφισε τους άνδρες της ζωής της, ανεβάζοντας το στιγμιότυπο στο instagram με μπαμπά και γιο στο κρεβάτι!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News