Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΔύσκολες ώρες για τον συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο: Νοσηλεύεται στην εντατική του «Αλεξάνδρα»

Δύσκολες ώρες για τον συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο: Νοσηλεύεται στην εντατική του «Αλεξάνδρα»

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» νοσηλεύεται ο μεγάλος συνθέτης, Γιάννης Μαρκόπουλος, ο οποίος περνά δύσκολες ώρες μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία που κάνει για να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο.

Σημειώνεται πως πριν λίγους μήνες είχε φύγει από τη ζωή και ο συνθέτης Νότης Μαυρουδής μετά από ατύχημα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

e1e3ef giannis markopoulos

Ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος

Ο μεγάλος μας συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος εισήχθη σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα» μετά από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στη θεραπεία του καρκίνου που πάσχει τον τελευταίο χρόνο. Για την πορεία της υγείας του θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Στο νοσοκομείο η Ναταλία Γερμανού – Μπήκε στο χειρουργείο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, καθώς χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το μάτι της.

Η γνωστή παρουσιάστρια εισήχθη στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» και το χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα της χώρας, στο δρόμο που πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Η Ναταλία Γερμανού τον τελευταία καιρό δέχεται απανωτά χτυπήματα, καθώς πριν λίγο καιρό είχε φύγει από τη ζωή ο πατριός της.

Αναφέρθηκε στη ζεστασιά με την οποία οι γιατροί αντιμετωπίζουν τους ασθενείς και ευχαρίστησε τη γιατρό της, όπως είπε δεν είναι μόνο μια καταπληκτική οφθαλμίατρος, αλλά και μία καλλιτέχνης.

«Έκανα ένα προγραμματισμένο χειρουργείο ματιού στην Παμμακάριστος ένα πολύ καλό δημόσιο νοσοκομείο, ακριβώς στο δρόμο που πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, στην Ιακωβάτων στον Άγιο Λουκά. Γιατροί, νοσηλευτές εξαιρετικοί με ενσυναίσθηση και επαγγελματισμό σε όλους τους ασθενείς που έβλεπα, όσο περίμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γιατρό μου την χειρουργό Dimitra Katri που δεν είναι απλώς μια καταπληκτική οφθαλμίατρος αλλά μια καλλιτέχνης» έγραψε η Ναταλία Γερμανού στο facebook.

Η Ναταλία Γερμανού ανέφερε στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα:

«Καλημέρα σε όλους. Ήταν προγραμματισμένο το χειρουργείο, γιατί είχα ένα δεξί μάτι που είχε αστιγματισμό, μυωπία, υπερμετρωπία. Τα είχε όλα. Και το βράδυ δυσκολευόμουν να οδηγήσω, δεν έβλεπα καλά πια. Το κάναμε με λέιζερ. Το έκανα χθες. Έμεινα δυο ώρες στο νοσοκομείο και γύρισα.

Επέλεξα δημόσιο νοσοκομείο και γιατί εκεί πέρα χειρουργεί η γιατρός μου, αλλά και γιατί δεν έχω λόγο… Έχω εμπιστοσύνη στα δημόσια νοσοκομεία. Το μόνο που τους λείπει πιστεύω είναι μια βοήθεια από το κράτος. Πριν κλείσει η σεζόν θα σου έρθω. Το Σαββατοκύριακο θα είμαι στην εκπομπή περίπου κανονικά».

Δείτε όσα δήλωσε:
Τα πιο σημαντικά