Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά – Έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο

29 Μαΐου, 20239:29 ΜΜ

Ο γνωστός παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες με την υγεία του. Αρχές του μήνα είχε διακόψει και την εκπομπή του, καθώς ο πόνος που ένιωθε ήταν αφόρητος.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αντιμετώπισε ένα θέμα υγείας το οποίο δεν είναι τόσο σοβαρό και δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ως εκ τούτου, το Καλό Μεσημεράκι δεν θα προβληθεί την Τρίτη 30/05 και ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει στην θέση του το συντομότερο δυνατόν.

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε πει χαρακτηριστικά:

Θα σας αποχαιρετήσουμε αυτή τη στιγμή και ζητώ συγγνώμη. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, ο πόνος είναι αδιανόητος στο στομάχι μου, δεν μπορώ. Να είναι καλά η ροή, δεν έχω ροή μάλλον. Θα παίξει κάτι ωραίο, υπάρχει μεγάλη βιβλιοθήκη του καναλιού, θα παίξει κάτι πολύ ωραίο. Σας ευχαριστώ πολύ, είστε η καλύτερη παρέα, γεια σας.

Δεν θα προβληθεί αύριο η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι»

Ως εκ τούτου, το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα προβληθεί την Τρίτη, 30/05 και ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει στη θέση του το συντομότερο δυνατόν.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News