Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΔύσκολες ώρες για τον Λευτέρη Ελευθερίου για το κóψıμο της σειράς: «Μεiναμε...

Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη Ελευθερίου για το κóψıμο της σειράς: «Μεiναμε χωρiς δουλεıά, πως θα ζńσουν τα παιδıά μας;»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την ξαφνική διακοπή της σειράς «Μετά τη φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό και να μιλήσει για όλα όσα έγιναν μέσα σε δύο ημέρες με πολλούς ηθοποιούς να χάνουν ξαφνικά τη δουλειά τους.

Όσα ανέφερε

«Η σειρά θα συνέχιζε κανονικά και θα είχαμε γύρισμα στις 8 του μηνός. Ένας λόγος που είμαι εδώ είναι για να πω ότι η ζωή συνεχίζεται. Έχουμε παιδιά και πρέπει να τα ζήσουμε. Μείναμε χωρίς δουλειά στο σίριαλ. Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό. Δηλαδή 31 του μηνός μιλάς με την εταιρία, δίνεις ευχές και λες ότι πάμε για 60 επεισόδια και 1η του μηνός μαθαίνεις ότι δεν συνεχίζεις με μία ενημέρωση λίγο απότομη. Δεν ήξερε η εταιρία παραγωγής και φαντάζομαι, επειδή όλα αυτά βγαίνουν μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ότι είμαστε αρκετά καλυμμένοι από αυτό» ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Προφανώς έχει παίξει κάτι στο κομμάτι το διοικητικό που δεν ξέραμε και δεν μπορείς να πεις ονόματα γιατί μπορεί να μην φταίνε οι άνθρωποι ή μπορεί να βγει δικαστικά και να φανεί ότι έχεις εκθέσει ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη. Ωστόσο, επειδή πήρε πάρα πολλά μηνύματα και δεν μου έχει συμβεί, ήταν μία σειρά που αφορούσε πολύ τις γυναίκες. Είχε πολύ ωραία μηνύματα και είμαι περήφανος που είμαι με υπέροχους ηθοποιούς. Κόβεται απότομα. Το μόνο μήνυμα που έχω να πω -επειδή πολλοί γονείς με ρωτούν αν είναι καλό τα παιδιά τους να ασχοληθούν με αυτό το επάγγελμα και βλέπουν πως έχει μία κατάσταση ότι μπορεί να ξεκινήσεις κάτι και να είναι καταστροφικό- βιώσαμε ότι είναι πολύ ανασφαλές αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία σε αυτό το σίριαλ να κλείσουμε με έναν αποχαιρετισμό ή να μας πούνε ότι έχετε 3 επεισόδια και αποχαιρετήστε τον κόσμο σας, ήθελα να βγω σε εσένα Φαίη και να κάνουμε ένα χαιρετισμό από εδώ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας ακολουθήσατε και μας στηρίξατε» πρόσθεσε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Δείτε το βίντεο
Τα πιο σημαντικά