Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
επικαιρότηταΔύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Μαρίνο

Όταν πριν από δύο χρόνιο περίπου, ο Γιώργος Μαρίνος  είχε υποστεί έμφραγμα, νοσηλεύτηκε για λίγο στο νοσοκομείο «Υγεία» από όπου βγήκε φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος.

1f374a9c6d1395624900c75ee916fb0c

Και μετά από αυτό το επεισόδιο της ζωής του, ο φόβος της μοναξιάς τον οδήγησε να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού, που έφτιασε με πολλή αγάπη η καλή του φίλη Άννα Φόνσου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, μετά την απόφαση του να εγκαταλείψει το σπίτι στο Νέο Βουτζά, ο έμεινε για ένα διάστημα στο σπίτι του ηθοποιού και μετά σε ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου ζει μέχρι σήμερα. Το κτήμα και το θεόρατο σπίτι στον Βουτζά τον είχαν αναγκάσει να ζει απομονωμένος, δίχως παρέα, χωρίς κάποιον να ανταλλάξει μαζί του δυο κουβέντες.

e3aca4bec5619083bdf0dabf6ce168f2

Ακόμη και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δυσκολεύονταν να τον επισκεφτούν, αφού κι εκείνοι χάνονται μεταξύ της ρουτίνας και των πολλών υποχρεώσεων τους. Αν και πλέον θα περιτριγυρίζεται από αρκετούς φίλους, ο Γιώργος Μαρίνος αναγκάστηκε να αποχωριστεί τις μεγάλες του αγάπες, τα σκυλιά του, τα οποία υπεραγαπά.

bb51a54751b0ac2b86d4bd45eca1df58

Αν και στο παρελθόν στο σπίτι του Νέου Βουτζά φιλοξενούσε δεκάδες τετράποδα, τα οποία φρόντιζε και περιέθαλπε με αγάπη, η νέα του πραγματικότητα τον ανάγκασε με πόνο ψυχής να αποχωριστεί τους πιστούς του φίλους.

Πηγή: gossip-tv.gr

Τα πιο σημαντικά