Δύσκολες ώρες για την Άντζελα Γκερέκου: Τα χαμένα 83.000 ευρώ, το σπίτι και τα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου

13 Μαρτίου, 20235:24 ΜΜ
More videos

Ένα σπίτι που δεν κατάφερε να αποκτήσει ποτέ η Άντζελα Γκερέκου, 83.000 ευρώ που πήγαν… χαμένα, αλλά και μεγάλα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου, έφεραν δύσκολες ώρες για την ηθοποιό.Το μακρινό 2016 μια δικαστική απόφαση φαίνεται ότι στρίμωξε την Άντζελα Γκερέκου.

Η πρώην βουλευτής και υπουργός Άντζελα Γκερέκου είχε συμμετάσχει σε πλειστηριασμό για την αγορά σπιτιού στο Ψυχικό, σύμφωνα με όσα γράφει η Espresso.Για να συμμετάσχει είχε καταβάλει το ποσό των 83.000 ευρώ. Ωστόσο άγνωστο γιατί δεν προχώρησε στην αγορά παρά το γεγονός ότι κέρδισε τον πλειστηριασμό. Με την ευκαιρία, δείτε το σχόλιο που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Δεν κατέβαλε ως όφειλε το ποσό που έπρεπε να καταβάλει μέσα στον πρώτο μήνα, όπως προβλέπει ο νόμος, δεν κατέβαλε στη συνέχεια τα χρήματα ούτε μετά από 14 μήνες και έτσι η υπόθεση κινήθηκε δικαστικά.

Αν και η ίδια προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα της προκαταβολής που κατέβαλε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό για το σπίτι στο Ψυχικό η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σε βάρος της, έτσι η Άντζελα Γκερέκου έχασε το ποσό των 83.000 ευρώ και φυσικά και το σπίτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αγωγή της με την οποία ζητούσε την επιστροφή του ποσού από τον δήμο Δημητσάνας και την κοινότητα Ζάτουνας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News