Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
PlusΔύσκολες ώρες για επιβάτες του ΚΤΕΛ - Πήρε φωτıά το λεωφορείο παραμονή...

Δύσκολες ώρες για επιβάτες του ΚΤΕΛ – Πήρε φωτıά το λεωφορείο παραμονή Πρωτοχρονιάς

Στις φλόγες λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Αποζημίωση σε επιβάτες

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη στο 304ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στα όρια του Νομού Μαγνησίας, ενώ την πυρκαγιά κατέσβεσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν με τέσσερα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες.

Αποζημίωση στους επιβάτες

Σε αποζημίωση των επιβατών επιβάτες για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους, θα προχωρήσει η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα με φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

ktel thessalonikis21223a min

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την 31-12-2023, τα ξημερώματα, σημειώθηκε ανάφλεξη σε κινητήρα υπεραστικού λεωφορείου τύπου IRIZAR, που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με 16 επιβάτες. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ε. Ο. στο ύψος του Αλμυρού Βόλου. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για τη ζωή τους, κανένας τραυματισμός. Επερχόμενο λεωφορείο, παρέλαβε άμεσα όλους τους επιβάτες, που έφτασαν στον προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια. Οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά από συνεδρίαση του Δ. Σ. της εταιρείας, την Τετάρτη 3-1-2024 και θα ενημερωθούν ατομικά, από τη Γραμματεία. Απολογούμαστε για το συμβάν».

Τα πιο σημαντικά