Δυσάρεστα νέα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

25 Ιουλίου, 2021 4:22 ΜΜ
More videos

Στο στόχαστρο των χάκερ βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Το δυσάρεστο γεγονός δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης  ανακοινώνοντας ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Και με μια ανάρτηση του προειδοποιεί για καλό και για κακό φίλους και γνωστούς:

“Ο λογαριασμός μου στο Instagram έχει παραβιαστεί & το περιεχόμενο που πιθανόν να δημοσιευθεί δεν προέρχεται από εμένα. Την υπόθεση χειρίζεται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος” έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.
Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram και μία φωτογραφία που απεικονίζει έναν νεαρό άντρα που δεν έχει καμιά σχέση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Μόλις διαπίστωσε πως γίνονται ύποπτες κινήσεις στον λογαριασμό του, ο ίδιος έσπευσε να ενημερώσει την Δίωξη και να χειριστεί την κατάσταση.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας του σειράς στο MEGA

Στο Mega επιστρέφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τη δραματική σειρά «Ο Δάσκαλος». Το Μεγάλο Κανάλι εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, με την οποία τον καλωσορίζει στην ομάδα τους.

Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Με φόντο την Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, ο «Δάσκαλος» ξεκίνησε τα γυρίσματα των επεισοδίων του που έχει κάνει το φανατικό κοινό του δημιουργού να αδημονεί για την τηλεοπτική επιστροφή του.

Στη νέα του τηλεοπτική δουλειά μάλιστα, που υπογράφει και πρωταγωνιστεί, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μας συστήνει τη νέα του τηλεοπτική παρτενέρ, Κλέλια Ανδριολάτου.