Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
διεθνήΔυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον - Παγκόσμια αναταραχή με την νέα...

Δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον – Παγκόσμια αναταραχή με την νέα διαρροή του Παλατιού

«Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα εμφανιστεί δημόσια όλο τον υπόλοιπο χρόνο» αναφέρουν πηγές από το παλάτι

Παγκόσμια αναταραχή με το μέλλον της Κέιτ Μίντλετον που μετά το επίμαχο βίντεο της ανακοίνωσης για καρκίνο δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση. Οι θεωρίες συνωμοσίας ότι είναι νεκρή πήραν φωτιά μετά την χθεσινή διαρροή από το παλάτι.

Πηγές από το παλάτι, τόνισαν στο Daily Beast, ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας πιθανότατα «δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους» εν μέσω της θεραπείας που συνεχίζει με μια προληπτική χημειοθεραπεία. Λίγο καιρό πριν, με ένα εξομολογητικό βίντεο η Μίντλετον ανακοίνωσε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Για το «άδειο ημερολόγιο» της Κέιτ, η ιστοσελίδα επικαλείται πηγή, σύμφωνα με την οποία: «Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους». Οι βασιλικές πηγές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει με νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για την πορεία της υγείας της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα θέλει να περνάει τον χρόνο της με την οικογένειά της και την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους στο κτήμα Sandringham. Εκεί, είναι πιθανό να την επισκεφτούν και οι γονείς της. Φιλικό πρόσωπο του πριγκιπικού ζεύγους, ξεκαθάρισε ότι: «Το βασικό για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους στρες ή άγχους και να συνεχίσει να γίνεται καλά. Θα την κοπανήσει και θα φύγει για το Sandringham τη στιγμή που το σχολείο θα σταματήσει».

william kate

Και ο Ουίλιαμ φέρεται να επιθυμεί να απέχει για λίγο από τα καθήκοντά του και να είναι στο πλευρό της συζύγου του, τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες, αφού του χαρίστηκε απροσδόκητα άδεια, με τη βασιλική οικογένεια να δηλώνει ότι θα αποσυρθεί από ορισμένες υποχρεώσεις.

«Η Κέιτ είναι καλά» δήλωσε πρόσφατα ο Ουίλιαμ

Πριν μερικές μέρες, ο Ουίλιαμ συζήτησε για την υγεία της συζύγου του με αφορμή την επίσκεψή του στο κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary’s στα νησιά Scilly. Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά». Ο Ουίλιαμ, έφτασε στο λιμάνι του St Mary’s έχοντας ταξιδέψει από το Tresco, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο πρίγκιπας συνεχίζει τα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ η Κέιτ λαμβάνει θεραπεία για καρκίνο.
Prince William reveals favourite colour to kids in Scilly

Η ανακοίνωση της Μίντλετον

Τον Μάρτιο, η Κέιτ Μίντλετον έβααλε τέλος στα σενάρια για την υγεία της και με ένα βίντεο ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο.

Το μήνυμά της με ελληνικούς υποτίτλους:

Η δήλωση της πριγκίπισσας εξηγούσε ότι όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε.

Τα πιο σημαντικά