Δυο ετών μικρούλης και σκύλος παίζουν με μια μπάλα πάνω από έναν φράχτη

20 Ιουλίου, 201811:08 ΜΜ
More videos

Δεν υπάρχει κανένας φράχτης όσο ψηλός και αν είναι που να μπορεί να σταματήσει ένα παιδάκι από το να παίξει με τον καλύτερο χνουδωτό του φίλο.

Ένα βίντεο που δείχνει ένα μικρό αγοράκι να παίζει με μια μπάλα με τον σκύλο του πάνω από έναν φράχτη αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα χαρά και αθωότητα στον κόσμο.

Ο πατέρας του 2 ετών αγοριού τράβηξε βίντεο τον γιο του να παίζει με την μπάλα με τον σκύλο του γείτονά του. Ο σκύλος περίμενε υπομονετικά να του πετάξει ο μικρός την μπάλα.

Δείτε το βίντεο

Ο μικρός τρέχει να πιάσει την μπάλα, μάλλον επειδή είχαν ήδη αρχίσει να παίζουν, και την πετάει πάνω από τον φράχτη ο οποίος είναι πιο ψηλός από τον μικρό.

Chad Nelson/YouTube

Από την άλλη μεριά του φράχτη ο σκύλος τρέχει να πιάσει το παιχνίδι του και μετά την ρίχνει πάλι πίσω στην μεριά του αγοριού.

Chad Nelson/YouTube

Το αξιολάτρευτο βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές.

“Ο γιος μου και ο σκύλος παίζουν κάθε φορά που είναι και οι 2 έξω. Ο σκύλος θα μπορούσε να συνεχίσει να παίζει για πάντα, αλλά ο γιος μου σταματάει όταν η μπάλα γεμίζει με σάλια. Καμιά φορά ο σκύλος φέρνει καινούργια μπάλα για να συνεχίσουν το παιχνίδι”, ανέφερε ο πατέρας τους αγοριού.

[unilad]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News