Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
PlusΔúσκολες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον - Μαθεύτnκαν τα δuσάρεστα για τον...

Δúσκολες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον – Μαθεύτnκαν τα δuσάρεστα για τον γıο της

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επειδή ο γιος της, ο Πρίγκιπας Τζορτζ, πρέπει να μπει εσώκλειστος στο κολλέγιο Ίτον όταν γίνει 13 ετών, όπως έκανε και ο πατέρας του, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Κέιτ Μίντλετον διαφωνεί έντονα εδώ και πολλά χρόνια με την απόφαση να πάει ο Πρίγκιπας Τζορτζ στο κολλέγιο Ίτον, το αυστηρό ίδρυμα αρρένων που φοίτησε και ο πατέρας του, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, αν και γνωρίζει ότι αποτελεί παράδοση για τη βασιλική οικογένεια.

«Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλουν σε ένα τόσο αυστηρό ίδρυμα δεν συμβιβάζεται με τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απελπισμένα ο Τζορτζ. Εκείνη και ο Γουίλιαμ μάλωναν γι’ αυτό για χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε ο Πρίγκιπας» ανέφερε χαρακτηριστικά στο In Touch Weekly πηγή που γνωρίζει τα γεγονότα στο Παλάτι.

Η Ζόι Γουίλιαμς, αρθρογράφος του Guardian, σχολίασε όσα ακούγονται για την Κέιτ Μίντλετον και έδωσε τη δική της γνώμη, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι συμπάσχει με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας ως μητέρα ενώ αναφέρεται και στην προσωπική της εμπειρία.

«Πέρασα απαίσια στο παρθεναγωγείο που ήμουν εσώκλειστη. Σύμφωνα με φήμες, το ίδιο και η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που θέλει να κρατήσει τον γιο της μακριά από ένα άλλο κολλέγιο για φοιτητές ιδίου φύλου» γράφει η Ζόι Γουίλιαμς στον Guardian.

william george ape 1301

Τα πιο σημαντικά