Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
PlusΔuσάρεστα νέα γıα το Survivor - «Τελειώνει» από τον ΣΚΑΪ

Δuσάρεστα νέα γıα το Survivor – «Τελειώνει» από τον ΣΚΑΪ

“Τελειώνει” το Survivor από τον ΣΚΑΪ

Ειλημμένη είναι η απόφαση τόσο του ΣΚΑΪ όσο και των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών να μειώσουν τη μυθοπλασία από τη νέα σεζόν, με το κανάλι του Φαλήρου να φαίνεται ότι θα επενδύσει κυρίως στα ριάλιτι για να καλύψει την prime time ζώνη του. Aκόμα μία φορά θα εμπιστευτεί τον Τούρκο παραγωγό, Αcun Illicali ο οποίος έτσι και αλλιώς είχε κάνει πρόταση να αναλάβει αποκλειστικά όλη την εβδομαδιαία prime time του καναλιού.

mixcollage 20 mar 2024 01 08 am 7600

Αυτήν την φορά δε θα υπάρξει μόνο το Survivor αλλά ο Acun ετοιμάζεται να ρίξει στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα το Exathlon, το μικρό «αδερφάκι» του Survivor, αφού και αυτό γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο. Το νέο ριάλιτι επιβίωσης έχει δομικές διαφορές με το Survivor και ξεκίνησε το 2017 στη Βραζιλία, με τον Τούρκο παραγωγό να παίρνει τα δικαιώματα προβολής και παραγωγής του με τη ρουμανική τηλεόραση να έχει ήδη προβάλλει το ριάλιτι.

Το Exathlon στοχεύει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι με εξαιρετικά απαιτητικά παιχνίδια και runs, ενώ δεν κρατάει τους παίκτες χωρίς φαγητό ή με στερήσεις στο θέμα της διαμονής τους στο νησί. Στόχος είναι οι δύο ομάδες από celebrities και κοινούς θνητούς να διαγωνίζονται σε πίστες διαφορετικής δυσκολίας και να κερδίζουν πόντους.

Όπως όλα δείχνουν παρουσιαστής δε θα είναι ο Γιώργος Λιανός ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και εκείνη την περίοδο θα παρουσιάζει το the Voice με την επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο να γίνεται τη νέα χρονιά για το επόμενο Survivor.

Τα πιο σημαντικά