Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
αληθινά περιστατικάΔράμα δίχως τέλος: 4 μηνών έγκυος η 55χρονη που πέθανε αφού την...

Δράμα δίχως τέλος: 4 μηνών έγκυος η 55χρονη που πέθανε αφού την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της 55χρονης μουσουλμάνας, που ξεψύχησε στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου έδινε μάχη για τη ζωή της ούσα θύμα ενδοοικογενειακής βίας απο το σύζυγό της, ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά στις (08/09) μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην Κομοτηνή.

Παρά τις προσπάθειες του ιατρικονοσηλευτικού προσωπικού η άτυχη 55χρονη  κατέληξε στη Μονάδα Εγκαυμάτων στα καθολικά εγκαύματα που είχε υποστεί.

Ο 63χρονος σύζυγος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ωστόσο μετά την εξέλιξη το κατηγορητήριο μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία. Ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς οτι προέβη στην πράξη καθώς η σύζυγός του, του ζήτησε να χωρίσουν ενώ φέρεται μα ισχυρίστηκε οτι διατηρούσε παράλληλη σχέση.

pirpolisi

ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ Η 55ΧΡΟΝΗ

Η άτυχη 55χρονη τις τελευταίες μέρες χαροπάλευε στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χρόνος»,  η μουσουλμανικής καταγωγής γυναίκα που ήταν από την Ξάνθη αλλα ζούσε στην Κομοτηνή, ήταν 4 μηνών έγκυος και ΑμεΑ καθώς έχει χάσει το πόδι της από διαβήτη.

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος σύζυγός της έχει συλληφθεί και από σήμερα η κατηγορία αλλάζει και θα δικαστεί για ανθρωποκτονία.

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που έχουν μιλήσει στο ethnos.gr, ο άνδρας και η γυναίκα είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε κίνδυνο του γιου τους. Ο 63χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αλλά φέρεται να τη σταμάτησε μόνος του πριν τρεις μήνες.Τα πιο σημαντικά