Δούλευαν 7 χρόνια στην ίδια εταιρία, έγιναν κολλητές και τελικά ανακάλυψαν ότι είναι αδερφές

4 Απριλίου, 2022 4:30 ΜΜ
More videos

Ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια: Δύο γυναίκες που δούλευαν στο ίδιο μαγαζί, ανακάλυψαν πρόσφατα ότι ήταν αδέρφια. Μεταξύ τους είχαν πολλές ομοιότητες και αυτό τις οδήγησε στο να γίνουν πολύ καλές φίλες.

Ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια: Εξαρχής έλεγαν για πλάκα σε όλους πως ήταν αδερφές

Η 31χρονη Τζούλια Τίντι και η 32χρονη Κασσάνδρα Μάντισον, γνωρίστηκαν το 2013. Όπως εξήγησε και η Μάντισον στο Facebook, είχαν πιάσει και οι δύο δουλειά στο Russian Lady Bar στο Νιου Χέβεν.

Είχαν πολλά κοινά. Για αρχή, είχαν το ίδιο τατουάζ με τη σημαία της Δομινικανής Δημοκρατίας ως αφιέρωμα στην χώρα στην οποία υιοθετήθηκαν. Πολύ σύντομα έγιναν καλές φίλες. «Γίναμε φίλες, αρχίσαμε να φοράμε ταιριαστά ρούχα και λέγαμε σε όλους ότι είμαστε αδερφές» έγραψε η Μάντισον.

Έμοιαζαν τόσο, που μια μέρα αποφάσισαν να συγκρίνουν τα έγγραφα υιοθεσίας τους, όμως αυτά δεν ταίριαζαν, σύμφωνα με το Good Morning America. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες ήταν πεπεισμένες ότι υπήρχε κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Το 2015, η Μάντισον μετακόμισε στη Βιρτζίνια, αλλά συνέχισαν να επικοινωνούν.

Ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια: Έκαναν τεστ DNA

Η Μάντισον έκανε τεστ DNA το οποίο την οδήγησε στον βιολογικό της πατέρα, τον οποίο και επισκέφθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία. Όταν έφτασε εκεί, έμαθε ότι έχει 6 βιολογικά αδέρφια, εκ των οποίων το ένα, ήταν ένα κορίτσι που είχε δοθεί για υιοθεσία όταν ήταν μωρό.

Η Μάντισον, ζήτησε τότε από την πολύ καλή της φίλη Τινέτι να κάνει κι αυτή τεστ DNA, το οποίο τελικά επιβεβαίωσε τα νέα. Ήταν όντως αδερφές.

«Πριν από λίγες ημέρες ρώτησα τον πατέρα μου εάν έδωσε για υιοθεσία κάποιο άλλο μωρό και μου είπε ναι. Μπήκα κατευθείαν στο αυτοκίνητο και πήγε μέχρι την Τινέτι για να την πίσω να κάνει τεστ DNA. Τα αποτελέσματα βγήκαν χθες» πρόσθεσε. «Είμαστε αδερφές! Από την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα! Δύο κορίτσια που έτυχε να εργαστούν μαζί ανακαλύπτουν ότι είναι αδερφές. Σ’ αγαπώ», έγραψε στο Facebook.

Ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια: Μοιάζει με σίριαλ της τηλεόρασης

«Ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Αυτά είναι πράγματα που βλέπεις μόνο στην τηλεόραση. Η εύρεση της βιολογικής μου οικογένειας δεν ήταν κάτι που περίμενα. Μεγάλωσα με μία σπουδαία οικογένεια, οπότε δεν με ενδιέφερε να ανακαλύψω τους βιολογικούς μου γονείς», δήλωσε η Τινέτι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Μάντισον δήλωσε πως ένιωσε ανακούφιση που επιτέλους βρήκε την οικογένειά της: «Για μένα αυτό ήταν ο σκοπός της ζωής μου. Θα βρω αυτούς τους ανθρώπους κι ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω. Θα πεθάνω προσπαθώντας, έλεγα πάντα».