Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΔωροθέα Μερκούρη: «Πήρα διαζύγιο επειδή δεν του άρεσαν τα φαγητά που μαγείρευα....

Δωροθέα Μερκούρη: «Πήρα διαζύγιο επειδή δεν του άρεσαν τα φαγητά που μαγείρευα. Μεγάλωσα τις κόρες μόνη μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Δωροθέα Μερκούρη. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για τη ζωή της στην Ιταλία και τη σχέση με τις δύο της κόρες ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που χώρισε με τον Ολλανδό πρώην σύζυγό της.

«Με τον Ολλανδό πρώην σύζυγό μου έκανα τα δυο παιδιά μου και ζούσαμε στην Νέα Υόρκη. Άμα δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα δηλαδή θες να είναι τα πάντα τηγανιτά παραδείγματος χάριν δεν μπορούμε να είμαστε μαζί».

Σε ερώτηση για το εάν αυτό είναι ένα τεστ για τον υποψήφιο σύντροφό της, παραδέχθηκε: «Είναι αυτό και τα ζώα. Οι γάτες…». Επίσης, «αν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά περίπου δεν τρώω καθόλου πια».

«Μεγάλωσα μόνη μου τις κόρες μου»

Αναφορικά με τις κόρες της, είπε:

«Μεγάλωσα μόνη μου τις κόρες μου. Ήταν δύσκολο. Η απόφαση να φύγω από την Αμερική, δεν το καταλάβαινα εκείνη τη στιγμή ότι θα το έκανα μόνη μου. Είναι μεγάλη η απόσταση».

Όσο για τη ζωή της στην Ιταλία, τη σχέση με τις δύο της κόρες, αλλά και τους φόβους που έχει για την ασφάλειά τους, δεδομένων των παρενοχλήσεων και των social media είπε:

«Δεν νομίζω ότι είναι ασφαλής πια ο κόσμος πουθενά. Αυτό που νόμιζα ότι θα ‘ναι ασφαλής η Ελλάδα, τελικά δεν είναι. Ήμουν γενικά πάντα μια μάνα που φοβότανε» παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι σίγουρα τώρα μιλάνε πιο πολύ οι γυναίκες και οι άντρες, αλλά είναι περισσότερες και οι παρενοχλήσεις».

Σχετικά με το τι πιστεύει για την ομορφιά, η Δωροθέα Μερκούρη σημείωσε: «Καμιά φορά η ομορφιά είναι ασπίδα. Πολλά κορίτσια έχουν μάθει από μικρά να προστατεύονται. Δεν είναι καλό για ένα παιδί να ακούει μόνο πόσο όμορφη είσαι, όσο κι αν νομίζουμε ότι είναι κολακευτικό. Στα 14 είχα πάρει από την Ηλέκτρα το κινητό, γιατί είχε ανοίξει Facebook».Τα πιο σημαντικά