Δωρεάν τα ταξίδια βρεφών έως 2 ετών από την Aegean!

1 Αυγούστου, 2015 2:08 ΠΜ
More videos

Η προσφορά “Aegean for families” ισχύει για τα βρέφη που ταξιδεύουν δωρεάν από την 1η Αυγούστου έως τις 30 Ιανουαρίου 2016.

Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 30/09/2015 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean και την Olympic air από 01/08/2015 έως και 31/01/2016. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. O GoLight ναύλος για τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται να μεταφέρουν μια χειραποσκευή με τον απαραίτητο βρεφικό εξοπλισμό για το ταξίδι καθώς κι ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

Οι Flex & Business ναύλοι για τα βρέφη (0 έως 2 ετών) δικαιούνται μια χειραποσκευή με τον απαραίτητο βρεφικό εξοπλισμό για το ταξίδι, αποσκευή βάρους μέχρι 23 κιλά και ένα πτυσσόμενο παιδικό καροτσάκι.

Ο Βρεφικός Ναύλος προϋποθέτει πως το βρέφος ταξιδεύει στην αγκαλιά του γονέα. Διαφορετικά χρειάζεται να αγοραστεί εισιτήριο στον Παιδικό Ναύλο, συνεπώς η εν λόγω προσφορά δεν ισχύει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: