Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, ανέργους, πολύτεκνους, απόρους από τον Φούρνο «Βενέτη»!

Ιούλιος 3, 2015 12:10 ΠΜ
More videos

Από σήμερα, Παρασκευή, ο Φούρνος Βενέτη προχωρά σε προσφορά δωρεάν ψωμιού σε συνταξιούχος, ανέργους, πολύτεκνους και άπορους.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή, σε όλα τα καταστήματα Βενέτη, συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι (οι τελευταίοι με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεών ψωμί.

Η προσφορά αυτή θα ισχύσει μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά.

Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν δωρεάν είναι η φρατζόλα πολυτελείας, το χωριάτικο χειροποίητο, η φρατζόλα Πετρόμυλου και το χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι η Βενέτης «προβαίνει σε αυτή τη δραστική κίνηση  με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή».

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και τέσσερα χρόνια τα καταστήματα Βενέτη, προσφέρουν καθημερινά μετά τις 22.00, δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη.

Η ανάρτηση στο facebook:

Με βαθιά συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που αντιμετωπίζει η χώρα και θέλοντας να στηρίξουμε για άλλη μια …

Posted by Φούρνος Βενέτη (Fournos Veneti) on Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: