Δωρεάν είσοδος για τα παιδιά όλο το Φεβρουάριο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

11 Φεβρουαρίου, 2016 10:29 ΜΜ
More videos

Η πιο ωραία βόλτα για να εξερευνήσουμε μαζί με τα παιδιά τον μαγικό κόσμο των ζώων!

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για βόλτες μαζί με τα παιδιά. Τι πιο ωραίο λοιπόν από μια εκδρομή στα Σπάτα και στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για να περάσουμε όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ως ο καθιερωμένος αγαπημένος οικογενειακός προορισμός, προσφέρει από 1/02 έως και τις 29 Φεβρουαρίου 2016, για όλες τις οικογένειες, δωρεάν εισιτήριο εισόδου στο Πάρκο για όλα τα παιδιά!

attiko

Μια καλή ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους, για να θαυμάσετε από κοντά περισσότερα από 2000 ζώα από 310 είδη, καθώς και τους Μίο και Λέσο, τους 2 Ασιατικούς Ελέφαντες που πρόσφατα ήρθαν στο Πάρκο.

Βάλτε στο πρόγραμμά σας μια βόλτα στο Αττικο Ζωολογικό Πάρκο, και χαρίστε σε όλη την οικογένεια την πιο ξεχωριστή εμπειρία!

Σημείωση: Με κάθε αγορά εισιτηρίου ενηλίκων αξίας 16 ευρώ, δωρεάν είσοδος για 2 παιδιά.

Δεν ισχύει για ομαδικές επισκέψεις, πάρτυ, ή άλλες οργανωμένες επισκέψεις και εκδηλώσεις. Δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές και εξαιρούνται όλες οι Κυριακές του μήνα. Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή παύσης της προσφοράς χωρίς προειδοποίηση.

Στην περίπτωση που τα παιδιά συνοδεύονται από 2 ενήλικες, τότε θα πληρώσετε 2 εισιτήρια των 16 ευρώ, και δωρεάν μέχρι 4 παιδιά.

Aττικό Ζωολογικό Πάρκο, θέση Γιαλού, Σπάτα,210 6634725 – 210 6634724, καθημερινά από τις 09.00 π.μ έως την δύση του ηλίου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: