Δωρεάν απεριόριστο WI-FI προσφέρει πλέον το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

24 Ιουλίου, 2015 1:24 ΠΜ
More videos

Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο θα έχουν πλέον επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, καθώς στο εξής δεν θα υπάρχει περιορισμός στη δωρεάν χρήση του WiFi δικτύου του αεροδρομίου. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρόσβαση στο δίκτυο “ATH Free” του ΔΑΑ θα είναι δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό. Μέχρι τώρα, υπήρχε χρονικός περιορισμός 60 λεπτών. Σύμφωνα με τα στελέχη του ΔΑΑ, η ταχύτητα που θα προσφέρεται θα είναι έως 2 Mbps τόσο όσον αφορά στη λήψη όσο και στην αποστολή δεδομένων.

Επιπλέον, ο ο ΔΑΑ ανακοίνωσε ότι είναι το πρώτο αεροδρόμιο στον κόσμο που προσφέρει ενημέρωση για πτήσεις μέσω εφαρμογής στο Facebook Messenger.

Η εφαρμογή ονομάζεται “ATH Messenger” και χρησιμοποιώντας απλά το Facebook Messenger από το κινητό, το tablet ή το laptop, όλοι οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται «live» για την πτήση τους με τη χρήση των γνωστών hashtags (#) και λέξεις κλειδιά (π.χ. flight & αριθμός πτήσης).

Συγκεκριμένα, ο κάθε χρήστης χρειάζεται να στείλει ένα Facebook message με την κατάλληλη λέξη κλειδί στο inbox της σελίδας του «ATH Messenger» (www.facebook.com/ATHmessenger), για να λάβει στη συνέχεια ζωντανή ενημέρωση και πληροφορίες για την πτήση του.

Σε αυτή την σελίδα του Facebook υπάρχουν και αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: