Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔώρα Χρυσικού: Ο λόγος που έχει διπλά γενέθλια – «Το ένα για...

Δώρα Χρυσικού: Ο λόγος που έχει διπλά γενέθλια – «Το ένα για τη βιολογική ηλικία και το άλλο για τη μέρα που ξεπέρασα τον καρκίνο»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/3 η Δώρα Χρυσικού.

Η γνωστή ηθοποιός, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στη σειρά, Γη της Ελιάς, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ηλικία της, καθώς σε λίγες ημέρες πλησιάζουν τα γενέθλιά της, γεγονός που της θυμίζει την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. «Είμαι πολύ καλά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, είμαι γερή, είμαι υγιής, όταν έχεις υγείας μπορείς να τα παλέψεις όλα. Οι άνθρωποι θεωρούμε ότι είμαστε άτρωτοι και μόνο όταν μας χτυπήσει κάτι την πόρτα αρχίζουμε και σκεφτόμαστε διαφορετικά», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.Και συνέχισε: «Σε λίγες ημέρες έχω τα γενέθλιά μου και κλείνω τα 46 και παράλληλα λέω ότι κλείνω και τα 2, γιατί το ένα είναι η ηλικία μου η βιολογική και τα 2 είναι από την ημέρα που έκανα την επέμβαση και ξεπέρασα τον καρκίνο».

«Το άγχος αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, μαθαίνει να ζεις με αυτό. Έχεις τον φόβο, αλλά μετά από ένα σημείο το κοντρολάρεις», κατέληξε η Δώρα Χρυσικού.

Λίγο αργότερα, η ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» εξομολογήθηκε: «Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια και η οποία έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχω έρθει σε επαφή με πάρα πολλές γυναίκες, το οποίο είναι πάρα πολύ σοκαριστικό, που μου είπαν ότι “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και με το που έμαθε ο άντρας μου ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”», είπε αρχικά η Δώρα Χρυσικού.

Και πρόσθεσε:: «Οπότε εγώ, το λέω και είναι πολύ συγκινητικό, που είχα έναν άνθρωπο, ο οποίος με έκανε μπάνιο. Ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου”. Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι πια έχω τελειώσει ως γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί γιατί ότι και να ένιωθα εγώ, ότι και να έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν αδιάφορος…».

Όλη η συνέντευξη της Δώρας Χρυσικού:
Τα πιο σημαντικά