Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔώρα Χρυσικού για τον σύντροφό της: Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου...

Δώρα Χρυσικού για τον σύντροφό της: Ήμουν φαλακρή, με τομή και μου έλεγε «είσαι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου»

«Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”» αναφέρει η ηθοποιός για τη μάχη της με τον καρκίνο

Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε εκτενώς στην περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, μίλησε για τον σύντροφό της και τη στάση του, ενώ η ίδια έδινε τη δική της μάχη.

«Είμαι σε μια σχέση πολλά χρόνια κι έχει περάσει από πολλά μετερίζια. Το θέμα με την ασθένειά μου είναι κάτι που με έχει πείσει πια ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο δικός μου άνθρωπος, είναι ο σύντροφος της ζωής μου. Έχω έρθει σε επαφή με πολλές γυναίκες κι είναι σοκαριστικό ότι μου είπαν “ήμουν παντρεμένη, είχα παιδιά και μόλις ο άνδρας μου έμαθε ότι αρρώστησα, έφυγε, με παράτησε”. Οπότε εγώ, το λέω κι είναι συγκινητικό, είχα έναν άνθρωπο που με έκανε μπάνιο, ήμουν φαλακρή, με την τομή, χωρίς μαλλιά και μου έλεγε “είσαι η πιο όμορφη γυναικα του κόσμου”», δήλωσε η ηθοποιός.
«Δεν με έκανε ποτέ να αισθανθώ ότι δεν είμαι ποθητή, ότι έχω τελειώσει σαν γυναίκα. Αυτό ήταν κάτι που το κάναμε μαζί. Ό,τι κι αν ένιωθα εγώ, ό,τι κι αν έλεγα στον εαυτό μου, αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που ήταν αδιάφορος… Έμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι του είπαν “και τώρα θα μείνεις με τη Δώρα που αρρώστησε; Και τι θα κάνεις;”. Και τους είπε “τι εννοείς; Η Δώρα είναι ο άνθρωπός μου. Ήταν, είναι και μακάρι να είναι”», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια γιορτάζει δύο φορές τα γενέθλιά της και ο λόγος σχετίζεται με την περιπέτεια που πέρασε.

«Σε λίγες ημέρες έχω τα γενέθλιά μου και κλείνω τα 46 και παράλληλα λέω ότι κλείνω και τα 2, γιατί το ένα είναι η ηλικία μου η βιολογική και τα 2 είναι από την ημέρα που έκανα την επέμβαση και ξεπέρασα τον καρκίνο. Το άγχος αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου, μαθαίνει να ζεις με αυτό. Έχεις τον φόβο, αλλά μετά από ένα σημείο το κοντρολάρεις», σημείωσε.

Τα πιο σημαντικά