Δολοφονία βρέφους στη Νέα Σμύρνη: «Το γέννησα μόνη στη μπανιέρα και το πέταξα στον ακάλυπτο»

25 Απριλίου, 201810:41 ΠΜ
More videos

Η 22χρονη παιδοκτόνος υποστήριξε ότι έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει από έναν συμφοιτητή της και κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της τόσο από τη μητέρα της, όσο και από τον πατέρα του παιδιού.

Μάλιστα όλον αυτό τον καιρό κατάφερε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, λόγω των περιττών κιλώνπου είχε κι έτσι κανείς δεν κατάλαβε ότι κάτι τρέχει.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών. Όπως είπε γέννησε ολομόναχη μέσα στην μπανιέρα, έκοψε μόνης της τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι και μετά τύλιξε το μωρό σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τη μητέρα του παιδιού πόρτα – πόρτα σε όλα τα διαμερίσματα των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν στον συγκεκριμένο ακάλυπτο.

Όταν συνάντησαν την κοπέλα, είδαν κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της και ζήτησαν να λάβουν dna, ώστε να το συγκρίνουν με εκείνο του παιδιού.

Η ταυτοποίηση έγινε και η κοπέλα τα ομολόγησε όλα. Η 22χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία.

Η κοπέλα είναι φοιτήτρια και παιδί χωρισμένων γονιών και έμενε με την μητέρα της στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή στο άτυχο βρέφος, Σουλτάνα Μαριανού και Γιώργος Ντιλέρινια, απεφάνθησαν ότι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12 – 20 ώρες μετά τη γέννησή του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

Οι γείτονες της νεαρής κοπέλας είναι σοκαρισμένοι. Όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο και ευγενικό κορίτσι, που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Δεν μπορούν να συλλάβουν επίσης πώς μπόρεσε να πετάξει το μωρό που μόλις είχε γεννήσει, ενώ αρκετοί είπαν ότι θα ήταν προτιμότερο να το είχε αφήσει έξω από κάποια πόρτα για να σωθεί.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News