Δολοφονία στο Ρέθυμνο – Αυτή ήταν η Σταυρούλα. Τον απέρριψε και την σκότωσε

9 Αυγούστου, 2021 2:51 ΜΜ
More videos

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η Σταυρούλα δεν είναι πια κοντά τους. Πως έτσι ξαφνικά, χωρίς καμία αιτία οπλίστηκε το χέρι του γείτονα της και της αφαίρεσε τη ζωή με κυνηγετική καραμπίνα.

Η 47χρονη από το Πάνορμο Ρεθύμνου είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Στις 18:00 θα γίνει σήμερα η κηδεία της Σταυρούλας η οποία δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα από τον 49χρονο στο Πάνορμο Μυλοποτάμου. Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος Μυλοποτάμου, χωριό στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ήταν παντρεμένη με καταγωγή από τις Μαργαρίτες.

  • Η γυναίκα διατηρούσε επιχείρηση fish spa στο Πάνορμο δίπλα στην επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος της οικογένειας του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του rethemnosnews υπήρχε διένεξη μεταξύ τους. Φαίνεται, επίσης, πως στην Αστυνομία έχει δηλωθεί, ότι υπήρξαν εντάσεις μεταξύ των δύο επιχειρηματιών εδώ και ένα χρόνο, οι οποίες είχαν πάρει ιδιαίτερη διάσταση το τελευταίο πενθήμερο.

  • Στο μεταξύ, λόγω του ότι το σημείο του εγκλήματος είναι από τα πλέον πολυσύχναστα του τουριστικού θέρετρου του Πανόρμου, υπήρχαν κάμερες, οι οποίες κατέγραψαν καρέ – καρέ όλο το αιματηρό σκηνικό.

Ο 48χρονος φαίνεται πως πήγε στην πόρτα του fish spa και η 47χρονη βγήκε στο κατώφλι του καταστήματος. Μετρήθηκαν συνολικά περίπου 15 δευτερόλεπτα συνομιλίας. Εκείνος την σημάδεψε με την καραμπίνα και τα πρώτα σκάγια την βρήκαν στην μασχάλη. Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να γυρνάει την πλάτη για να εισέλθει έντρομη στο κατάστημα της και τότε δέχθηκε τον δεύτερο πυροβολισμό, ο οποίος έπληξε θανάσιμα τους πνεύμονες και τις σπλήνα. Ο θάνατος επήλθε μέσα σε λίγα λεπτά λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.