Δολοφονία Καρολάιν: Και το σκυλί εκπροσωπείται νομικά στη δίκη

8 Απριλίου, 2022 4:50 ΜΜ
More videos

Στη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν υπάρχει και ένα ακόμα θύμα: η σκυλίτσα της, η οποία κρεμάστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Σήμερα η Ρόξι εκπροσωπείται νομικά από το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα. 

Η δίκη για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στα Γλυκά Νερά ξεκίνησε σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο. Η Καρολάιν Κράουτς δεν ήταν το μόνο θύμα του 34χρονου πιλότου, καθώς αυτός δολοφόνησε και το σκυλί τους.

Η Ρόξι ήταν ένα πανέμορφο θηλυκό σκυλάκι, το οποίο είχε υιοθετήσει η Καρολάιν τον Δεκέμβριο του 2020. Είχε γαλανά μάτια και σκούρο καφέ και άσπρο τρίχωμα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επέλεξε να την σκοτώσει και να την κρεμάσει από τα κάγκελα του μονοκατοικίας. Όπως είπε αργότερα στην ομολογία του, προέβη σε αυτή την πράξη για να πείσει τις αρχές για τη σκληρότητα των «ληστών» που μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη σύζυγό του.

Πλέον ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το κακούργημα της κακοποίησης ζώου.

Τι λέει η δικηγόρος που εκπροσωπεί το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα και τη Ρόξι/ Βίντεο: star.gr

Η Ρόξι εκπροσωπείται από το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα, το οποίο έχει προσλάβει τη δικηγόρο Ευαγγελία Τσανοπούλου για την υπόθεση. 

«Η Ρόξι πέθανε αργά και βασανιστικά. Ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Ο νόμος θεσπίστηκε για να εφαρμοστεί και θα εφαρμοστεί σήμερα. Είμαστε εδώ για να το αποδείξουμε. Η αποτρόπαια κίνηση και η εγκληματική ενέργεια του δράστη δείχνουν έναν άνθρωπο στυγνό, ψυχρό, ανηλεή, με πλήρη απαξίωση για τη ζωή είτε αυτή ανθρώπινη είτε της Ρόξι» δήλωσε η κ. Τσανοπούλου έξω από τα δικαστήρια.