Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΔολοφονία Καραϊβάζ: «Να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου» – Η έκκληση της...

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου» – Η έκκληση της χήρας του δημοσιογράφου

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρόσωπο με Πρόσωπο“.

«ΟΓιώργος Καραϊβάζ σκοτώθηκε για να σταματήσει να γράφει και να σταματήσει να μιλάει. Όσοι τον παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του, γνωρίζουν μέσα από τις εφημερίδες, από το προσωπικό του ιστολόγιο, από την επαφή του με τα κανάλια πως ο λόγος του και η πένα του ήταν πάντα πολύ αιχμηρή», είπε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

«Θέλω αυτό που πραγματικά μου έχουν πει όλοι και ο κ. υπουργός και ο κ. αρχηγός και όσοι αστυνομικοί έχω δει, ότι η δολοφονία του Γιώργου είναι λόγω της ιδιότητάς του, να γίνει και έμπρακτα. Αυτό που θα ήθελα είναι να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου από την Ελληνική Αστυνομία, να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να μπουν στη φυλακή, να πάρουν τον δρόμο τους».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο ότι «Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να κάνει τα πάντα και να βρει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ και οφείλει να κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους όλων των υπόλοιπων ανεξιχνίαστων δολοφονιών γιατί όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία. Ειδικά για το θέμα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι ένα ζήτημα για το οποίο έχω συνομιλήσει με τους αρμόδιους αξιωματικούς. Προφανώς δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα δημόσια. Δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που αναμένουμε όλοι είναι την εξιχνίαση της υπόθεσης».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά