Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τι γράφει η βρετανική Sun για την υπόθεση – Η λίστα των υπόπτων και οι έρευνες

4 Ιουνίου, 2021 1:53 ΠΜ
More videos

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν συνεχίζονται και το θέμα φαίνεται πως έχει πάρει διαστάσεις.

Η βρετανική «Sun» σε δημοσίευμά της παρουσιάζει φωτογραφίες της άτυχης 20χρονης μαζί με το 11 μηνών βρέφος αλλά και τον σύζυγό της, αναφέροντας μάλιστα πως «οι ελπίδες για την εύρεση των δραστών σβήνουν».

«Η αστυνομία απέτυχε» να συλλάβει τους ερασιτέχνες, όπως του χαρακτηρίζει το βρετανικό δημοσίευμα, δράστες του εγκλήματος.

Η «Sun» υπογραμμίζει τα λόγια του εγκληματολόγου, Απόστολου Λύτρα, τονίζοντας ότι εάν επρόκειτο για μια τυπική ληστεία, ο ύποπτος θα έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί.

«Δεν βρέθηκε δείγμα DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα, γεγονός που δεν βοηθά στις έρευνες καθώς δεν υπάρχουν πολλές αποδείξεις. Κάτι δεν πάει καλά», τα λόγια το νομικού τα οποία προβάλλει η «Sun».

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει, ακόμη, ότι οι αρχές εστιάζουν σε δέκα υπόπτους, σεσημασμένους κακοποιούς, από διαφορετικές χώρες.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα μας πάρει περισσότερο απ’ό,τι υπολογίζαμε για να βρούμε τους δράστες», δήλωσε Έλληνας αστυνομικός στη «Sun».

Ακολουθήστε μας στο facebook: