Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΔολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βρέθηκαν ίχνη DNA του 19χρονου Αλβανού στο φονικό σίδερο

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Βρέθηκαν ίχνη DNA του 19χρονου Αλβανού στο φονικό σίδερο

Ίχνη DNA και αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού βρέθηκαν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε βάναυσα η άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο. Σε άλλες φυλακές μεταφέρεται ο 19χρονος μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη συγκατηγορούμενό του. Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα.

Σημαντικότατη εξέλιξη σημειώθηκε απόψε στην υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε βάναυσα η 16χρονη εντοπίστηκαν αποτυπώματα αλλά, το κυριότερο, και ίχνη DNA.

0d6fc4b1641b632125a9401e30d8acf0

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, και τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό ανήκουν σε ένα και μόνο πρόσωπο:

Πρόκειται για τον 19χρονο Αλβανό κατηγορούμενο, ο οποίος μετάγεται στις φυλακές των Γρεβενών όπου βρίσκεται ήδη ο 21χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η αναφορά για την εύρεση γενετικού υλικού του 19χρονου στο “φονικό” σίδερο εμπεριέχεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίστηκε προανακριτικά την υπόθεση.

Τέλος, όπως μετέδωσε ο Σκάι, εντοπίστηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

34768fe02ea986f901f9c6dfe2aa6b0f

Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος άλλων 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίστηκαν από τον 19χρονο για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.

Πηγή: newsit.gr

Τα πιο σημαντικά