Η DJ του ΟΑΣΑ πήρε «προαγωγή» στο γραφείο του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη

August 29, 2017 6:05 PM
More videos

Μπορεί να έχασε την θέση της Dj στον ΟΑΣΑ μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, ωστόσο, βρέθηκε νέα θέση για την κ. Βέρθα Ευθυμιάδου. Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο ίδιος ο υπουργός, η κ. Ευθυμιάδου διορίστηκε μετακλητή υπάλληλος στο υπουργικό γραφείο του Χρήστου Σπίρτζη.

Μάλιστα, η κ. Βέρθα Ευθυμιάδου διορίζεται στο γραφείο του υπουργού  για όσο χρόνο ασκεί καθήκοντα υπουργού Υποδομών ο κ. Σπίρτζης.

Ειδικότερα, το έγγραφο που δημοσιεύεται στην Διαύγεια αναφέρει ότι: «Διορίζουμε την Βέρθα Ευθυμιάδου του Προδρόμου με ΑΔΤ:Φ111223, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου στο Πολ. Γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, από 10-07-2017 Η ανωτέρω κατατάσσεται στο 1ο ΜΚ της ΔΕ κατηγορίας.  Δείτε το ΦΕΚ με τον διορισμό της Βέρθας Ευθυμιάδου ως μετακλητής στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη:

Ο διορισμός διαρκεί για όσο χρόνο ασκεί καθήκοντα Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ο κ. Χρήστος Σπίρτζης».

Dj στον ΟΑΣΑ

Η κ. Βέρφα Ευθυμιάδου έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό όταν οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ, κατήγγειλαν πως ο Οργανισμός προχώρησε στην πρόσληψη της ως μουσική επιμελήτρια. Μοναδική της αρμοδιότητα ήταν να επιλέγει τη μουσική που θα ακούν οι επιβάτες μέσα στα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.

Η συγκεκριμένη υπάλληλος έπρεπε να επιλέγει τα cd με τη μουσική που θα ακούγεται μέσα στα λεωφορεία. Μάλιστα, το συνολικό κόστος για τις υπηρεσίες της ανερχόταν στο ποσό των 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου της είχε οριστεί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2016. Για τρεις μήνες δηλαδή η συγκεκριμένη υπάλληλος θα έπαιρνε 3.900 ευρώ, άρα 1.300 ευρώ μηνιαίο μισθό.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των συνδικαλιστών, η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτική σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος.

Ωστόσο, μετά τον σάλο, η κ. Ευθυμιάδου δεν διορίστηκε ως Dj αλλά λίγους μήνες μετά διορίστηκε στο γραφείο του κ. Σπίρτζη.

[newsit] [protothema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: