Δείτε τι έπαθε από μια βαφή μαλλιών (σκληρές εικόνες)

8 Οκτωβρίου, 2014 10:15 ΜΜ
More videos

Ήθελε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και παρ’ ολίγο να της στοιχίσει την όρασή της. 

Η 39χρονη Τζο Τόμσον από το Κεντ της Αγγλίας χρησιμοποίησε επώνυμη κρέμα βαφή προκειμένου να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της, όμως η αλλεργική αντίδραση στο προϊόν είναι σαν αποτέλεσμα να πρηστεί ολόκληρο το πρόσωπό της και να εμφανίσει εξανθήματα. Λίγο έλειψε να υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στα μάτια και να χάσει την όρασή της.

1jo

2jo

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, πριν η 39χρονη χρησιμοποιήσει τη βαφή έκανε το απαραίτητο δοκιμαστικό τεστ. Μέσα σε λίγα λεπτά, όμως, ένιωσε σαν να την είχε λούσει κάποιος με βενζίνη και να της πέταξε ένα σπίρτο –η επιδερμίδα του κρανίου της ήταν κατακόκκινη και δεν μπορούσε ούτε να ακουμπήσει στο μαξιλάρι της.

Η ίδια δήλωσε πως πήρε ένα αντισταμινικό και έπεσε για ύπνο, αλλά το επόμενο πρωί ξύπνησε πρησμένη και με το πρόσωπό της καλυμμένο με φλύκταινες.

3jo

5jo

Ο γιατρός της την καθησύχασε, υποστηρίζοντας πως εκδήλωσε ήπια αλλεργική αντίδραση στη βαφή και τη συμβούλεψε να πάρει αντιβίωση. Η γυναίκα όμως αναγκάστηκε να επισκεφθεί νοσοκομείο, καθώς λίγο αργότερα δεν μπορούσε καν να ανοίξει τα μάτια της. Και πάλι οι γιατροί την απέπεμψαν, δηλώνοντας πως η αλλεργική αντίδραση θα υποχωρήσει σύντομα.

Η κατάστασή της συνέχισε να επιδεινώνεται σε σημείο που η επιδερμίδα του προσώπου της άρχισε να ξεφλουδίζει και τα μάτια της καλύφθηκαν με ένα παχύ στρώμα βλέννας.

6jo

Η 39χρονη παρέμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για έναν ολόκληρο μήνα. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση στα μάτια για να μη χάσει την όρασή της, ενώ της έκαναν και παρακέντηση προκειμένου να απομακρυνθούν οι τοξίνες από το νωτιαίο μυελό.

Οι πληγές στο δέρμα της έχουν σχεδόν επουλωθεί, όμως Τζο έχει πλέον αχρωματοψία και η τραυματική εμπειρία της προκάλεσε αγοραφοβικές αντιδράσεις. Δεν βγαίνει πλέον από το σπίτι της και δηλώνει πως «ήταν το μεγαλύτερο λάθος» που έχει κάνει ποτέ.

onmed.gr