Δείτε τρεις ηλικιωμένες να καπνίζουν για πρώτη φορά… μαριχουάνα (βίντεο)

23 Νοεμβρίου, 2014 2:24 ΠΜ
More videos

«Πείραμα» μετά την αποποινικοποίηση της ινδικής κάνναβης στην Ουάσιγκτον – Ακολούθησαν γέλια, στιγμές ευθυμίας και κατανάλωση πολλών γλυκών

Μόνο χαμόγελα προκαλεί το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα με τρεις συμπαθέστατες κυρίες, οι οποίες παρότι ενσαρκώνουν την κλασική φιγούρα της Αμερικανίδας νοικοκυράς, καπνίζουν… μαριχουάνα.

Λίγες ημέρες μετά τη νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης στην Ουάσιγκτον, μία ομάδα πραγματοποίησε ένα διαφορετικό πείραμα γυρίζοντας βίντεο με τις τρεις πρωταγωνίστριες να δοκιμάζουν μαριχουάνα για πρώτη φορά.

Όταν ερωτήθηκαν αν είχαν κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών απάντησαν αρνητικά και οι τρεις, με μία εκ των οποίων να υποστηρίζει ότι δεν είχε χρόνο γιατί μεγάλωνε τα παιδιά και τα εγγόνια της.
«Είχαμε τα τσιγάρα μας και τα κοκτέιλ μας και ήμασταν χαρούμενες», είπε η δεύτερη, λίγο πριν τεθεί σε εφαρμογή το… σατανικό σχέδιο.

Λίγα λεπτά αφότου οι κυρίες κάπνισαν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα άρχισαν να χαμογελούν, ενώ όσο περνούσε η ώρα και συνέχιζαν να καπνίζουν οι στιγμές ευθυμίας ήταν ακόμα πιο έντονες. Υπό την επήρεια, μάλιστα, επιχείρησαν να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια ενώ έτρωγαν γλυκά και σνακς.

Ανάμεσα στα γέλια μία από τις κυρίες δήλωσε πως μπορεί να σιδερώνει συνέχεια τώρα, η δεύτερη έδειχνε να μην ακολουθεί τον ειρμό της συζήτησης και η τρίτη υποστήριζε ότι δεν ήταν όσο «φτιαγμένη» όσο οι διπλανές της, αν και η έκφραση χαράς στο πρόσωπό της μάλλον πρόδιδε το αντίθετο.

Στο τέλος του βίντεο οι κυρίες απάντησαν καταφατικά στο ερώτημα αν θα ξανακάπνιζαν αρκεί δίπλα τους να είχαν συνοδευτικά σνακς.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την απόφαση νομιμοποίησης χρήσης ινδικής κάνναβης, την οποία κάθε πολίτης άνω των 21 ετών μπορεί να έχει στην κατοχή του αλλά και να καλλιεργεί, χωρίς ωστόσο να έχει τη δυνατότητα πώλησής της.