Δείτε τον πρώτο μήνα ζωής ενός νεογέννητου κουνελιού μέσα από αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες!

29 Μαΐου, 2015 5:38 ΜΜ
More videos

Ένας φωτογράφος από τη Ντάκα του Μπαγκλαντές, φωτογραφίζει τα κουνελάκια που έχει υιοθετήσει εδώ και 10 μήνες. Όπως λέει χαρακτηριστικά, «εκτός από υπέροχη συντροφιά είναι και απίστευτα μοντέλα».

Την τελευταία φορά που ανέβασε στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες τους, ξετρέλαναν εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.  Αυτό του έδωσε δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

Ένα μήνα πριν, ένα από τα κουνέλια του γέννησε 4 μικρά. Οι νεογέννητες αυτές ψυχούλες τον έκαναν τόσο χαρούμενο, και έτσι αποφάσισε πως αυτά τα μικρά θα ήταν οι πρωταγωνιστές στις καινούργιες του φωτογραφίες.

«Κάθε μέρα που περνούσε από τη γέννησή τους ήταν ιδιαίτερη για μένα», λέει. «Το να τα παρακολουθώ να μεγαλώνουν κάθε μέρα, να ανοίγουν τα ματάκια τους για πρώτη φορά, να κουνάνε τα μικροσκοπικά τους ποδαράκια… όλα ήταν τόσο ξεχωριστά και μαγικά για μένα!». Έτσι σκέφτηκε να αποτυπώσει αυτές τις στιγμές και να τις μοιραστεί με τον κόσμο.

«Καθώς είχα φωτογραφίσει ξανά κουνέλια, αυτή την φορά ήταν πολύ εύκολο να το κάνω, και το ότι ήμουν μαζί τους από τη γέννησή τους, τα έκανε να νιώθουν άνετα μαζί μου. Τα άφηνα απλά να παίζουν τριγύρω και να φέρονται χαριτωμένα και εγώ απλά πατούσα το κουμπί της φωτογραφικής μου μηχανής.»

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες με τα χαριτωμένα αυτά πλάσματα. Και μην ξεχνάτε να κοινοποιείτε ό,τι σας κάνει να χαμογελάτε!

Εδώ σε έχω!

Τα πατουσάκια μου έχουν ωραία γεύση.

Εμπιστοσύνη!

Χασμουριέται το γλυκό μου!

Ένας μικρός άγγελος!

Η μέρα που άνοιξαν τα ματάκια του.

Σε λατρεύω!

Με συγχωρείτε…

Ένα χαμογελαστό κουνελάκι!

Γεια σου!

Είμαι μια μπαλίτσα!

Σε ευχαριστώ Θεέ μου που με έκανες το πιο χαριτωμένο πλάσμα του κόσμου!

Μη φεύγεις!

Θέλετε λίγο τσάι;

Δεν είμαι πολύ χαριτωμένος;

Ωχ! Όχι…