Δείτε τον αξιολάτρευτο 8 μηνών ελέφαντα, που έχει φαγούρα και προσπαθεί να ξυθεί!

26 Μαΐου, 2015 5:29 ΜΜ
More videos

Όπως όλα τα ζωάκια, έτσι και τα ελεφαντάκια, όταν είναι ακόμη μωρά είναι απίστευτα χαριτωμένα. Ίσως επειδή οι ελέφαντες σαν μωρά είναι μάλλον μεγάλα σε σχέση με άλλα ζώα και από τα πρώτα τους κιόλας βήματα μέχρι να μεγαλώσουν πλήρως, περπατάνε αδέξια εδώ και εκεί και αυτό τα κάνει ακόμη πιο χαριτωμένα.

Ίσως πάλι, να είναι το γεγονός πως ένα τόσο μεγάλο ζώο μπορεί να είναι τόσο αθώο και γλυκό. Ό,τι και αν κάνουν τα ελεφαντάκια πάντα καταφέρνουν να μας κάνουν να χαμογελάμε και ορισμένες φορές μας κάνουν και να γελάμε με την ψυχή μας.

Το ελεφαντάκι στο παρακάτω βίντεο είναι μόλις 8 μηνών, και το όνομά του είναι Navaan. Ο Navaan ξέρει πολύ καλά πως να κάνει αξιολάτρευτα κόλπα σε όποιον βρίσκεται γύρω του.  Κυλιέται στη λάσπη για να δροσιστεί και ξύνει την πλάτη του, στο Εθνικό Πάρκο Ελεφάντων στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης, όπου και ζει, και με τα νάζια του χαρίζει χαμόγελα σε όλους τους φροντιστές του.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το βίντεο αυτό για να στηρίξουμε όλοι το πάρκο, που σώζει και φροντίζει αξιολάτρευτους ελέφαντες σαν το Navaan!

Ακολουθήστε μας στο facebook: