Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
παράξεναΔείτε την λίστα με τα πιο άχρηστα και παράξενα αντικείμενα που πουλάνε...

Δείτε την λίστα με τα πιο άχρηστα και παράξενα αντικείμενα που πουλάνε σαν τρελά!

Οι άνθρωποι έχουν συχνά αλλόκοτες ή και δυσεξήγητες συνήθεις και μια από αυτές είναι να συνεχίζουν να αγοράζουν πράγματα που στην ουσία τους είναι παντελώς άχρηστα.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι κακό, εκτός κι αν κάποιος, αν και πνιγμένος στα χρέη ή στα δάνεια, εξακολουθεί να ξοδεύει τα λίγα του χρήματα σε κάτι που δεν του προσφέρει το παραμικρό. Οι προσωπικές επιλογές, ωστόσο, θα πρέπει να είναι πάντοτε σεβαστές…

Στο βίντεο θα δείτε κάποια πραγματικά περιττά αντικείμενα, τα οποία όμως εξακολουθούν να αγοράζουν πιστά πολλοί συνάνθρωπόι μας σε όλο τον πλανήτη.

1. Οδοντικό νήμα… Justin Bieber. Ο τραγουδιστής εξάλλου δεν χάνει ευκαιρία να επιδείξει το αστραφτερό, “αμερικάνικο” χαμόγελό του. Εξάλλου με ένα τέτοιο στραφτερό χαμόγελο ο Juston θα σε ήθελε για κορίτσι του, αναφέρεται στο βίντεο.

2. Αυτό το… περιλαίμιο απευθύνεται σε όσους μισούν να κρατούν το ποτήρι τους, κίνηση που τους αφαιρεί ελευθερία κινήσεων. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε και το κρασί σας… hands free.

3. Χειραποσκευή… σκουτεράκι για εύκολη και γρήγορη μεταφορά όχι μόνο της βαλίτσας αλλά και του ταξιδιώτη.

4. Χαρτί υγείας με i Pad, για να μη χάνεις το ρυθμό ούτε και στην τουαλέτα…

5. Μπιμπερό κολονάτο για απαιτητικά μωρά

6. Κάθισμα τουαλέτας φωσφορίζον, για να μη χάνεις ποτέ τον στόχο, ούτε καν τα άγρια μεσάνυχτα

7. Ομιλούσα οδοντόβουρτσα Στρουμφ. Πλένεις τα δόντια σου και σου μιλά η Στρουμφίτα.

8. Κάλυμμα εξάτμισης. Γιατί να φαίνεται αυτή η ασχήμια στο αυτοκίνητό σας; Υπάρχουν καλύμματα με αξιολάτρευτα κουκλάκια που απεικονίζουν ζωάκια, το οποία μάλιστα φέρουν λαμπάκι που ανάβει όποτε πατάτε το φρένο.

9. Γιατί να βάζετε συνηθισμένα διακοσμητικά αγάλματα όπως κύκνους και νάνους στον κήπο σας; Κάποιες οικογένειες προτιμούν κάτι πιο εντυπωσιακό. Για παράδειγμα τον Bigfoot….

Δείτε το αναλυτικό βίντεο…

THERICHEST NEWMONEY

Τα πιο σημαντικά