Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
αληθινές ιστορίεςΔείτε την αστεία αντίδραση της ηλικιωμένης γυναίκας όταν βλέπει 4 άνδρες να...

Δείτε την αστεία αντίδραση της ηλικιωμένης γυναίκας όταν βλέπει 4 άνδρες να κλέβουν το αυτοκίνητό της

Είναι πολύ σπουδαίο να έχει κανείς χιούμορ για τα πράγματα στη ζωή. Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη  αλλά είναι καλό να βλέπει κανείς την φωτεινή πλευρά της ζωής. Και το γέλιο βοηθάει πολύ σε αυτό. Πρέπει λοιπόν, όσο μπορούμε να το βάλουμε στην ζωή μας.

Όταν διαβάσαμε αυτή την αστεία ιστορία για την ηλικιωμένη κυρία που σταμάτησε μια ληστεία αυτοκινήτου σκεφτήκαμε πως έπρεπε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Η ιστορία αυτή κάνει το γύρω του διαδικτύου δεκαετίες τώρα. Μολονότι θα έλεγε κανείς πως είναι μια αληθινή ιστορία, ακόμη η ηλικιωμένη αυτή γυναίκα δεν έχει εντοπιστεί.

Η γυναίκα βγαίνει από το κατάστημα με την τσάντα με τα ψώνια και ανακαλύπτει πως τέσσερις άνδρες προσπαθούν να φύγουν με το αυτοκίνητό της. Η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη. Δεν θα σταματήσετε να γελάτε.

thinkstockphotos 450747139 600x901 1

Η ηλικιωμένη γυναίκα από την  Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε τα ψώνια της και επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό της βρήκε τους τέσσερις άνδρες έτοιμους να φύγουν με αυτό. Άφησε τις τσάντες με τα ψώνια και έβγαλε ένα πιστόλι φωνάζοντας δυνατά ‘Έχω όπλο και ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω! Βγείτε έξω από το αυτοκίνητο!’

Οι άνδρες δεν περίμεναν να το ακούσουν δεύτερη φορά. Βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν σαν τρελοί.

thinkstockphotos 493639747 600x399 1

Η γυναίκα τρέμοντας έβαλε τις τσάντες της στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και κάθισε στην θέση του οδηγού. Έτρεμε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να βάλει το κλειδί. Προσπαθούσε ξανά και ξανά μέχρι που ξαφνικά το κατάλαβε.

thinkstockphotos 465688017 600x399 1

Ήταν για τον ίδιο λόγο που είχε αναρωτηθεί γιατί υπήρχε μια μπάλα ποδοσφαίρου,ένα frisbee και μια δωδεκάδα κουτιά με μπύρες στο μπροστινό κάθισμα.

Λίγα λεπτά αργότερα βρήκε το δικό της αυτοκίνητο λίγα μέτρα παρακάτω. Φόρτωσε τις τσάντες της σε αυτό και πήγε οδηγώντας στο αστυνομικό τμήμα.

Ο αστυνομικός, στον οποίο η γυναίκα διηγήθηκε την ιστορία, πέθανε από τα γέλια. Έδειξε στο τέλος του διαδρόμου, όπου τέσσερις κατάχλομοι άνδρες δήλωναν ότι μια τρελή ηλικιωμένη τους έκλεψε το αυτοκίνητο. Την περιέγραψαν σαν μια κοντή με γυαλιά, σγουρά άσπρα μαλλιά που κουβαλούσε ένα τεράστιο όπλο.

Δεν της απέδωσαν καμία κατηγορία.

Το απροσδόκητο τέλος της ιστορίας σας έκανε να γελάσετε;

Τα πιο σημαντικά