Δείτε τι συμβαίνει όταν ένα μαχαίρι των 0,94€ ακονίζεται με τον σωστό τρόπο

2 Δεκεμβρίου, 2016 8:35 ΜΜ
More videos

Όλοι μας ξέρουμε πως αν ένα μαχαίρι ακονιστεί μερικές φορές, γίνεται αρκετά πιο κοφτερό από όσο είναι κανονικά. Πόσο μάλλον αν ακονιστεί με τον σωστό τρόπο, με αρκετή προσοχή και αν το μαχαίρι μας είναι ακριβό, οπότε και καλής ποιότητας.

Εδώ έρχεται ένας τύπος να μας αποδείξει πως η παραπάνω σκέψη είναι λάθος. Όχι, δεν αναφερόμαστε στο πρώτο σκέλος, αυτό με το σωστό ακόνισμα, αλλά στο δεύτερο. Ο άνθρωπος αυτός θέλει να μας αποδείξει πως δεν έχει σημασία η τιμή, αλλά το ακόνισμα.

Τι κάνει λοιπόν για να μας πείσει; Αγοράζει μπροστά στα μάτια μας ένα μαχαίρι του 1$ (δηλαδή των 0,94 cents) και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, με πολλή υπομονή και σωστή τεχνική, μας δείχνει ποιος είναι ο σωστός τρόπος ακονίσματος. Και μετά φυσικά μας κάνει επίδειξη, κόβοντας διάφορα αντικείμενα.

Βέβαια, μην περιμένετε πως αυτό κρατά για πάντα. Η διάρκειά του είναι μικρή. Αν θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να αγοράσουμε ένα αρίστης ποιότητας μαχαίρι.

Δείτε τώρα το βίντεο με την εκπληκτική τεχνική του και την αξιολάτρευτη γατούλα που του κάνει παρέα σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας!

Ακολουθήστε μας στο facebook: