Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν το μωρό σας πνίγεται! Πρέπει να το δείτε!

29 Ιουνίου, 20156:15 ΜΜ
More videos

Στην εφημερίδα The New York Times αναφέρεται ότι κατά μέσον όρο 12.400 παιδιά, 14 ετών και κάτω, σχεδόν 34 παιδιά κάθε μέρα, προσάγονται στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας τον θάνατο λόγω πνιγμού.

Σε μαθήματα πρώτων βοηθειών που δόθηκαν σε γονείς από το St. Jones Ambulance διαπιστώθηκε ότι το 40% από τους νέους γονείς, είδαν το μωρό τους να πνίγεται.

Όταν η οργάνωση διερεύνησε με ερωτηματολόγιο αν οι γονείς γνώριζαν τις κατάλληλες πρώτες βοήθειες, τα τέσσερα πέμπτα αυτών δεν γνώριζαν τι να κάνουν.

Για να επιλύσει αυτό το πρόβλημα, ο οργανισμός δημιούργησε ένα βίντεο, υπό μορφή κινούμενων εικόνων, για να διδάξουν στους γονείς πως να ενεργήσουν και να σώσουν το παιδί τους από τον πνιγμό.

Στο παρακάτω βίντεο, τέσσερις χαρακτήρες, ένα καπάκι από στυλό, μια μπίλια, μια πριγκίπισσα και ένα μωρό κούκλα, συνομιλούν και λένε πως αρκετά με αυτόν τον κίνδυνο του πνιγμού. Είναι εδώ για να σας δείξουν την σωστή τεχνική για να σώσετε ένα μωρό που πνίγεται. Με τις φωνές των David Walliams, David Mitchell, Jonny Vegas και Sir John Hurt, αυτό το όμορφο βίντεο δείχνει πόσο εύκολο είναι να σωθεί η ζωή ενός μωρού από πνιγμό.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα μωρά βάζουν στο στόμα τους οτιδήποτε. Το βίντεο είναι μια καλή βοήθεια για τους γονείς με μωρά γεμάτα περιέργεια.
Δείτε το βίντεο!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News