Δείτε πόσο διαφέρουν δύο εγκυμονούσες γυναίκες με μόνο 4 εβδομάδες διαφορά

14 Μαρτίου, 2016 7:48 ΜΜ
More videos

Τι κοινό έχουν αυτές οι γυναίκες; Είναι και οι δυο έγκυες και είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχουν μόλις 4 εβδομάδες διαφορά.

Η γυναίκα στα αριστερά ονομάζεται Chontel Duncan και είναι μοντέλο και πρώην διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία για τα Μις Κόσμος για την Αυστραλία. Σε αυτή την φωτογραφία από τον Νοέμβριο, που έγινε viral αυτή την βδομάδα ήταν 21 εβδομάδων έγκυος. Αναμένεται να γεννήσει στα τέλη Μαρτίου.

Στα δεξιά είναι η φίλη της, Natalie Smith που θα γεννήσει στις αρχές Μαρτίου το τρίτο της παιδί.

“Κάθε γυναίκα έχει διαφορετική κύηση και αυτό σίγουρα δεν σημαίνει, ότι κάνει κάτι λάθος ή ανθυγιεινό. Και οι δυο έχουμε καλές και υγιείς εγκυμοσύνες μέχρι τώρα”, γράφει η Duncan στο Instagram.

Η Duncan χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram για να δείξει, ότι οι υγιείς εγκυμοσύνες μπορεί να έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη.

Τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά, αλλά μια μερίδα κόσμου την έχει κατακρίνει που γυμνάζεται, ενώ είναι έγκυος, αν και οι γιατροί υποστηρίζουν ότι είναι απόλυτα ασφαλές.

“Μόλις κατάλαβα πόσο πρωτόγνωρο ήταν να βλέπεις μια εγκυμονούσα να γυμνάζεται όπως εγώ, άρχισα να σκέφτομαι, ότι πρέπει να καταγράφω την εγκυμοσύνη μου, γιατί από ότι φαίνεται υπάρχει λανθασμένα η αντίληψη, ότι οι γυναίκες είμαστε πιο εύθραυστες από ότι στην πραγματικότητα. Χάνουμε την συγκέντρωσή μας από ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά μιας υγιούς εγκυμοσύνης, δηλαδή να διατηρούμε τον εαυτό μας διανοητικά και σωματικά δυνατό”, αναφέρει η Duncan στο Parents Today.

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση της Duncan που μοιάζει απόλυτα γυμνασμένη στην 37η εβδομάδα κύησης και έχοντας μόλις 21 μέρες μέχρι να γεννήσει.

Η Duncan υποστηρίζει, ότι παρά την αδύνατη και γυμνασμένη εμφάνισή της δεν την ενδιαφέρει καθόλου πως θα επηρεάσει η εγκυμοσύνη την εμφάνισή της.
“Σέβομαι το σώμα μου, είμαι πειθαρχημένη, προσέχω την υγεία μου και σίγουρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το νούμερο των ρούχων μου”, αναφέρει η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: