Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
σπίτιΔείτε 6 τρόπους που μπορούν να φέρουν καλή τύχη στο σπίτι σας!

Δείτε 6 τρόπους που μπορούν να φέρουν καλή τύχη στο σπίτι σας!

1. Φρέσκα λουλούδια

tulips_flowers_bouquet_vase_table_cloth_hd-wallpaper-39683

Σύμφωνα με τη θεωρία του φένγκ σούι τα φρέσκα λουλούδια φέρνουν καλή τύχη. Αποφύγετε αυτά που έχουν αγκάθια γιατί σταματούν τη ροή του τσι.

2. Χρωματιστή πόρτα

pink

Το χρώμα της πόρτας σας θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη. Σύμφωνα με το φενγκ σούι, οι πόρτες που βλέπουν στο Νότο πρέπει να βάφονται κόκκινες ή πορτοκαλί, εκείνες που βλέπουν στο Βορρά μπλε ή μαύρες, για εκείνες που βλέπουν στη Δύση είναι καλύτερο το γκρι ή το άσπρο και για εκείνες που βλέπουν την Ανατολή το καφέ ή το πράσινο.

3. Διάταξη των επίπλων

Furniture-arrangement-for-long-narrow-living-room-with-white-sofa

Πιστεύετε ότι όταν τοποθετούμε τα έπιπλα του γραφείου σε κυκλική διάταξη βοηθάμε τη ροή της ενέργειεας. Το ίδιο λένε και για το κρεβάτι όταν τοποθετείται διαγώνια προς την πόρτα του μπάνιου.

4. Πέταλο

horseshoe3-860x573

Σε πολλούς πολιτισμούς πιστεύεται ότι ένα πέταλο πάνω από την πόρτα θα φέρει τύχη στο σπίτι. Ωστόσο δεν συμφωνούν στον τρόπο που πρέπει να κρεμιέται. Μερικοί λένε ότι όταν κοιτάζει προς τα πάνω εξασφαλίζει ότι η τύχη δεν θα ξεγλιστρήσει ενώ όταν κοιτάζει κάτω θα ρίξει τύχη σε όποιον διαβεί την πόρτα.

5. Ονειροπαγίδα

25844130

Οι Ιθαγενείς της Αμερικής πιστεύουν πως μία ονειοροπαγίδα στο υπνοδωμάτιο διώχνει τα κακά όνειρα.

6. Ένας καθρέφτης απέναντι από το κρεβάτι

4f697-papel_pintado_assorti_classics

Αυτό ακριβώς πρέπει να το αποφύγετε. Πιστεύεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση καθώς προσελκύει ανεπιθύμητη εξωγενή επιρροή σε έναν κατά τα άλλα υγιή γάμο.

Τα πιο σημαντικά