Δίπλωσαν νταλίκες από τη χιονόπτωση στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

22 Δεκεμβρίου, 2017 5:06 ΜΜ
More videos

Το χιόνι συνεχίζει να πέφτει στη Λαμία και σχεδόν σε όλη τη Φθιώτιδα, κάνοντας δύσκολη τη ζωή των οδηγών, των επιβατών, αλλά και των ανθρώπων που δίνουν μάχη, για δεύτερη ημέρα, σήμερα στους δρόμους.

Λίγο έξω από τη Λαμία, στις στροφές προς Μπράλο, έχουν διπλώσει δυο νταλίκες και η κυκλοφορία γίνεται με τρομερή δυσκολία, ενώ το χιόνι που πέφτει ακατάπαυστα έχει σκεπάσει το οδόστρωμα.

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα και στην εθνική οδό, όπου χιονίζει κατά μήκος του πετάλου του Μαλιακού κόλπου. Τα φαινόμενα είναι πιο έντονα στην περιοχή της Λοκρίδας, όπου στο ύψος του Μαρτίνου τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν.

Από τις 3 το μεσημέρι η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας εξέδωσε απαγορευτικό για την κυκλοφορία φορτηγών στην εθνική οδό. Το απαγορευτικό ισχύει και για τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας. Το μεσημέρι, δίπλωσαν νταλίκες και στην εθνική οδό, στο 122ο χλμ., λίγο πριν το Μαρτίνο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν ούτε οι αλατιέρες να καθαρίσουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, στο ύψος της γέφυρας του Μαρτίνου, λίγο πριν διπλώσουν οι νταλίκες, φαίνεται πόσο δύσκολα κινούνται τα αυτοκίνητα στην εθνική οδό.

 

[lamiareport]